Terhesség alatti MR vizsgálat tapasztalatok?
Hétfőn megyek idegsebészhez, meglátjuk mit mond.
Csak szerettem volna tudni hogy járt e valaki így hogy várandóssàg alatt készült MR-je.
Ha esetleg valakinek aktuális lenne leírom a tapasztalatom.
34.hetesen olyan nagy fájdalmaim lettek hogy 5 napon keresztül nem tudtam csak 2-3perceket aludni enni inni is csak minimálisat, úgy hogy idegsebész javaslatára történt egy ágyéki MR. 15 perc volt a vizsgálat. Kiszakadt porckorongsérvet mutatott, ez fájt annyira. Isteni csoda folytán mire oda jutottunk volna hogy sürgősségi császárral kiveszik a babát, elkezdett csökkenni a fájdalom így kitudtam hordani a terhességet és természetes úton megszületett a kisfiam egészségesen. Nem lett semmi baja az Mr-től. Azt a választ kaptam hogy nem káros a babàkra, illetve az az egy a gond vele hogy melegszik, és felmelegíti a magzatvízet. De nekem mire meleg lett volna igazán, már vége is volt a vizsgálatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!