Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs baja a babának?

Nincs baja a babának?

Figyelt kérdés

Tegnap Este 11 körül arra ébredtem egy nagy szúró fájdalom volt a hasamba közepén, ami Elég intenzív de csak pár másodperc. Utána meg melegem lett..

Egész éjjel attól féltem hogy elmegy a baba vagy baja lesz. Reggel is attól féltem hogy vérezni fogok, de semmi hálistennek.

Ugye ez nem jelent bajt ha nem vérzek és csak egyszer volt ilyen?

Valakinek volt ilyen? 6hetes vagyok

2022. júl. 14. 08:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem, de ezt biztosra senki sem fogja tudni megmondani. Sajnos a vetélés gyakran jár vérzéssel és görccsel, de nem mindig. Ha tutira akarsz menni, akkor megnézetni tudod csak, amúgy itt senki se fogja tudni megmondani sajnos, hogy minden rendben van-e.
2022. júl. 14. 08:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Furcsa érzésem van azóta.. Nagyon enyhén érzem is a hasamba hogy mintha meg akarna jönni, de mégse. Annyira félek hogy baj történt
2022. júl. 14. 08:37
 3/19 A kérdező kommentje:
Az vigasztal Hogy nincs vérzés
2022. júl. 14. 08:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy ultrahangra, de szerintem csak a beleid voltak. Beszorulhatott a levegő, ilyenkor a terhesség elején jobban puffad az ember a sok progeszteron miatt (is).
2022. júl. 14. 08:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A mindjárt megjön érzés egyrészről normális és jó, hogy nincs vérzés. De tényleg lehet gond vérzés és görcs nélkül is - ezzel nem ijesztegetni szeretnélek, de jobb ha tudsz róla, mert ha egy esetleges uh-n derül ki, hogy nincs fejlődés, nem fogod érteni, hogy mi történhetett. Sajnos ilyenkor még nagyon képlékeny minden, de nyugtasson, hogy ha életképes az embrió, akkor nagy valószínűséggel meg fog maradni, ha pedig nem, akkor az ilyen korán természetes szelekció. Tudom, hogy nagyon nehéz, aggasztó, nyugtalanító, de sokan vagyunk itt egymásnak, hogy segítsünk átlendülni a bizonytalanságon. Nyugalom, azzal tehetsz a legtöbbet! :)
2022. júl. 14. 08:49
 6/19 A kérdező kommentje:
Úgy érzem valami nincs jól, nem Úgy érzem magam mint eddig.. Nagyon félek hogy baj van a babával 😞
2022. júl. 14. 08:53
 7/19 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat
2022. júl. 14. 08:55
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg csak azt tudom mondani, mint eddig, hogy nézesd meg. Létezik fenyegető vetélés is, ami menthető, de ehhez orvos kell. Plusz valószínűleg minden rendben, de megnyugodni csak akkor fogsz, ha a saját szemeddel látod, ha pedig idegeskedsz, azzal jót nem teszel.
2022. júl. 14. 08:59
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem mindig fogod ugyan azt érezni. Vannak napok mikor egyáltalán nincs semmi menzi szerű fájdalom és van mikor tényleg olyan mintha mindjárt megjönne.Szerintem megijedtél és attól érzed azt,hogy valami nem jó. Vegyél be magnéziumot és ha tudsz pihenj,tévéz vagy csinálj valamit ami leköti a figyelmed.

Még nagyon az elején vagy és igen bármi lehet de ne gondolj egyből rosszra.Az is lehet fordultál álmodban és nem volt jó mozdulat.Egy rossz mozdulattol is bele tud nyilalni.

2022. júl. 14. 09:13
 10/19 A kérdező kommentje:

Most meg jobban érzem a bal petevezetőm felé

Mintha valami nem lenne oké😞😞😞

2022. júl. 14. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!