Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 27. hét végén járok. Keménye...

A 27. hét végén járok. Keményedéseim szoktak lenni, de igazából, hol kell érezni? Én csak a köldököm alatt részt érzem, ha kemény, de hamar elmúlik. Magnéziumot szedek 3×2-t, és nem görcsölök.

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ott szoktam érezni,de igazándiból nekem se voltak görcseim-és a magnéziunmak köszönhetően el is múltak
2008. dec. 20. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A 27. héten a méh hozzávetőleg a köldök vonaláig terjeszkedik. Így azért érzed, hogy a köldököd alatt fáj, mert a méhed egyelőre még olyan magasságban foglalja el a helyet. Ahogy halad előre a terhesség, úgy nő a köldök fölé is a méh, és akkor már ott is lehet érezni. A magnézium jó rá, szedjed, és ha teheted, pihenj.

Üdv: 31 heteske

2008. dec. 20. 16:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ma sikerült sokat mennem. Azért éreztem többet. De ma már csak pihi lesz. Köszönöm! Boldog babavárást Mindenkinek!
2008. dec. 20. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!