Nem bírok enni Nem lesz gond így?
Figyelt kérdés
Már a pozitív teszt előtt sem ettem 2 napig.. Szinte semmit..
Mióta tudom hogy babám lesz, igyekszem magamba erőltetni
De egyszerűen alig tudok enni
Hányingerem van éves közben, egyébként meg nem hányok.
A régebbi evésemnek kB a felét eszem meg.. Hiába erőltetem nem megy több... Nagyon kis adagokat eszek
5-6hetes vagyok..
Szedek vitamint, iszok sok vizet.
Ugye nem lesz baja a babának? Tud fejlődni?
2022. júl. 13. 11:36
1/5 A kérdező kommentje:
Már sokat fogytam
2022. júl. 13. 11:36
3/5 anonim 

válasza:

Nem lesz baja, az első 12 hétben sokan hánynak és nem is a bevitt táplálékból fejlődik. Később fontosabb enni, akkor már hízni is fog. Én végig nem tudtam enni, nagyon lefogytam a lányom viszont végig jól fejlődött.
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj, alapjáraton a baba "elveszi" amire szüksége van, nem lesz hiánya semmiben. Ha nagyon durván fogysz, akkor terhességmegállapításon említsd meg esetleg az orvosnak, hogy emiatt aggódsz, hátha az jobban megnyugtat, amit ő mond.
5/5 anonim 

válasza:

Gondolom ismered a tunetet, ha mas nem, filmekbol, hogy van aki az egesz terhesseget vegighanyja.
A baba elveszi ami neki kell, 5 hetesen kb. makszem nagysagu, ugyhogy jelenleg olyan marhasok minden nem kell neki.
Terhesvitamint szedj, hogy ne hulljanak ki a fogaid, es ha 9 honapig nem eszel, akkor sem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!