Elvehetelhetek rossz cukortol?

Nekem az alacsony cukros, sportos barátnőm egy hónappal előbb szült. De ő nagyon egészségesen táplálkozik, néztek is hogy alacsony cukor nem nagyon szokott lenni. De ugyanúgy diétáznia kellett. A baba egészséges lett.
Valószínűleg diétáznod kell neked is.

A szobatársamnak gondozatlan terhességből született babája. Cukorbeteg volt, dohámyzott végig, és magas vérmyomása is volt. A baba ugyan időre született, de ezek miatt alulfejlett volt, a cukra sem volt rendben, így intenzívre került, és koraszülöttként kezelték.
Ha tartod az előírt diétát, veled ez NEM FORDUL ELŐ.
Bárki lehet terhességi diabéteszes, ez nem rajtad múlik. A lényeg, hogy minden utasítást tarts be, ne csalj az étkezésekkel, mert a legkisebb tévesztés is számít.

Szia, lépj be a terhességi cukorbetegség csoportba facen. Elképesztő összeszedett anyagok. Nem fogsz elvetélni, tartsd a diétát, mozogj :) és menj el normális diabetológushoz. Tanczer doktornőt ajánlom.
Nem csak a kövér, mozgásmentes életet élőknek lehet gond a cukrával, ez tévhit. Valszeg terhesség után elmúlik majd :)

Nem, van egy kulon vervizsgalt erre. HbA1c a neve es egy 2-3 honapos cukoratlagot mer
Nyilvan h en merem magamnak itthon es latom h nemjo mar reg dietaztam volna…

Figyi, mostmár a múltat nem tudod megváltoztatni. Tekints előre, igyekezz megtenni mindent, ami tőled telik. Nagy eséllyel nem lesz semmi gond! Bocsásd meg magadnak, hiszen nem tudtad. Nem szándékosan okoztál kárt.
Nekem nem volt ilyen magas az érték, de előtte én is ettem mindenfélét. Utána szigorúan tartottam a diétát és minden jól alakult. A babám makk egészségesen időre születetett, csodaszép baba. Átlagos testsúllyal, mérettel. Semmi rendellenessége nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!