Rossz anya vagyok ha 3 hónapos babám mellett edzek otthon?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 22:18
1/22 anonim válasza:
Ha azt mondjuk igen akkor elhiszed és magadat ostorozod?
2/22 anonim válasza:
Nem,örülj neki ha hagyja és marad rá energiád. Én is edzettem volna ha nem nyír ki a fiam. Teszel,hogy csinos maradj,ebben semmi rossz nincs.
3/22 anonim válasza:
Mi értelme van ennek a kérdésnek?
4/22 anonim válasza:
Nyilván nem…de ezt komolyan meg kell kérdezni?
6/22 anonim válasza:
Ennyi infóból emiatt nem gondolom hogy rossz anya vagy , de ha az edzés miatt hanyagolod el a gyereked, akkor lehet hogy nem vagy egy álomanya.
7/22 anonim válasza:
Csak megerősítést akar, de tényleg elég irritáló a kérdés.
Nem tudjuk, rossz anya vagy-e.
8/22 anonim válasza:
6.Gondolom csak feszültséget akart kelteni...tipikus semmi infó kérdés de mi döntsük el, hogy rossz anya e mert edz baba mellett...kb körülmények ismerete nélkül mindenki azt mondja úgyis hogy nem de gondolom nem véletlen nem írja le..
9/22 anonim válasza:
Tulajdonképp mit vársz, kérdező? Hogy magasztaljunk, amiért edzel, vagy hogy leszúrjunk, amiért magadra is mersz gondolni a baba mellett?
Nyilván nem vagy rossz anya, ha otthon edzel, és akkor sem lennél, ha hetente 1-2 alkalommal az apjára hagynád a gyereket és elmennél edzeni. Ezt akartad hallani?
10/22 anonim válasza:
Figyeljétek meg hogy lesz 20 válasz ami mind ezt kérdezgeti és a kérdező még akkor se fog reagálni...egyáltalán ilyen kérdéseknél olvassák a válaszokat vagy direkt nem szoktak reagálni alapvető kérdésekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!