Szájbizsergés,rossz szájíz terhesség alatt?
Sziasztok!
28hetes kismama vagyok,és az lenne a problémám,hogy néha (elég ritkán fordul elő szerencsére)de ha eszem akkor az alsó ajkam bizsereg 3-4 másodpercig tart kb.
(Nem zsibbad,hanem bizsergő érzés van benne),eddig 4-5alkalommal fordult elő!
Egy kicsit vérszegény vagyok mosz kezdtem el vasat szedni,alacsony a vérnyomásom általában 90-110 a maximum,nem is iszom valami sokat másfél liter ha lemegy egy nap! Ezeknek lehet köze hozzá?
Illetve néha pár napig tartó égő érzés van a számba belül még a nyelvemen is érzem.( fogászatilág annyi a problémám,hogy van egy rossz bölcsességfogam amit nemtudnak kihúzni műteni kell de terhesség alatt azt nem válalták el! Annyi még,hogy vissza tért a fáradtság,illetve esténkén sok a savam néha fel is jön a maró érzés.
Másnál volt,hogy a fáradtság,fejfájás vissza tért?
Esetleg valakinek voltak ilyen problémái?
Labor eredményéim jók
Csak egy kis vérszegénységem van
Először is kezdj el inni. Napi 2-2,5 liter víz!!!!!!!!!!!!!
Másik hogy tuti a savad miatt van ez. Irass fel rá valamit.
Valószínűleg reflux okozza a tüneteidet.
Rennie rágótablettát nyugodtan lehet szedni terhesség alatt, próbáld ki.
A bölcsesség fogad ha problémát okoz nyugodtan lehet műteni terhesség alatt is. Nekem azt mondtàk bàrmilyen fogászati beavatkozást megcsinálnak, hiszen az érzéstelenítő injekciót beadhatják kismamáknak is. Nincs hatással a magzatra.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát! 😊
Elkezdtem inni a vas italt és meg is szünt a problémám.😊
Kedves 3as válaszoló nagyon sajnálom,hogy te is ebben a cipőben vagy!
Nekem a maltofertől nem volt jobb(sőt hasmenést okozott nálam)
3ik napja iszom a krauteblut szirupot és ma már nem volt szájbizsergés remélem ez megoldja a problémát.
3-as vagyok.
A szájzsibbadás elmúlt a Maltofertől, kicsit lazább a széklet, aminek már nagyon örülök. :D
Örülök, hogy te is jobban vagy, vigyázz magadra, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!