Mennyit hiztatok a 12. hétig?
Figyelt kérdés
2kg hizás jot jelent vagy nem?2008. dec. 20. 15:11
1/12 anonim 

válasza:

Szia!
Én nem hiztam semmit! Most 18 hetes vagyok és 1 kg hiztam csak!
Szerintem nem sok de figyelj oda hogy mit eszel:)!
Boldog babavárást!
2/12 A kérdező kommentje:
oké köszi:)47 kg vagyok és 165 cm .
2008. dec. 20. 15:15
3/12 anonim 

válasza:

Én is most vagyok 12 hetes és pont 2 kg-ot híztam.Bár nem is csodálom mivel feküdnöm kell, és így jobban rámragadnak a kilók :) De valahogy nem is érdekel csak a babó jól fejlődjön.Szülés után is le lehet adni :))
4/12 anonim 

válasza:

szia! én 16 hetes vagyok és eddig fél kilót híztam. a dokim azt mondta a havi 1 kiló az jó. szerintem nálad a 2 kiló még jó.
5/12 anonim 

válasza:

szia én 13 hetes vagyok és 3kg-t fogytam, viszont az ultrahang szerint a baba nagyobb mint 13 hetes, úgyhogy nem aggódom!
Amúgy is van miből leadni!
6/12 anonim 

válasza:

Az elsö válaszoló vagyok! Akkor hizhatsz sztem mert vékony testalkat vagy,nem? Én 63 kg vagyok és 166 cm:)!
7/12 anonim 

válasza:

Én 8.hét végéig 3kg híztam,a 12.végére leadtam 1 kilót-így 65kg voltam-és azt mondták hogy ez elég is
8/12 anonim 

válasza:

en most vagyok 15hetes,es 5dekät hiztam...ugyhogy vegülis meg semmit.de a 2kilo meg nem sok,ne izgulj.
9/12 anonim 

válasza:

En a 12. hetig 3 kilot hiztam (normal testalkat vagyok es nem hanytam).
10/12 anonim 

válasza:

Elvileg semennyit nem kéne hízni. Az orvosom szerint félidőig (20. hét) nem kell hízni elvileg, és a második 20 hét alatt pedig hetente fél kilót. Ez lenne az egészséges. Én most a 33. hetet taposom, és összesen 6-7 kilót híztam eddig, de csak a 20. hét után indult meg a dolog. De, ez természetesen nem azt jelenti, hogy baj, avagy nem baj, hogy hízol. Minden nő szervezete máshogy reagál a terhességre. De azért vigyázz az elhízással, mert az sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!