Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami hatásos szer a...

Van valami hatásos szer a hányingerre?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok és egyre jobban kerülget az émelygés.Színte egész nap érzem!
2008. dec. 20. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tudod elkerülni az émelygést. Én minden reggel hánytam kb. 15 hetes koromig (ha nem hánytam reggel akkor egész nap rosszul voltam). Kipróbáltam mindent amit tanácsoltak, a B6 vitamint, de semmi sem segített. Akkor éreztem jobban magam, ha reggel fölkeltem és hánytam, utána már semmi bajom nem volt. Ahogy telt az idő úgy hozzászoktam a szokatlan reggeli programhoz. :))

32 hetes pocis

2008. dec. 20. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Még mielőtt felkelsz, igyál pár korty ásványvizet, egyél pár falatot, pl kekszet, ropit.

Van,akinek az alcsony vércukor szint miatt van hányingere, ilyenkor jó ha csipegetsz valamit.

Én túró rudit ettem, az segített reggel.

Napközben pedig Canada Dry, vagy kóla, persze csak pár korty... Mentolos cukor, rágó.

Nekem ezek jöttek be.Nem hánytam egyszer sem!

B6 vitamin...

És mindenkinek ki kell tapasztalni, hogy mi a jó, és mi a nem jó...

Kitartás! És gondolj arra, hogy a hányinger jót jelent, élő terhességet!

2008. dec. 20. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Még pár hét és túl leszek rajta.Boldog babavárást mindenkinek.
2008. dec. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!