Hasonlóan hálát éreztek ilyen esetben az orvos iránt?
nekem csak azért nézte meg Dr. Arnold László a mensmentisben a progeszteron szintemet, "mert sok baba elmegy csak azért mert alacsony a progeszteron szint". igaza lett, 31 volt a progi szintem (110 helyett) és azonnal elkezdtette velem az utrogestan kúrát. Így neki hálás lehetek a csodaszép, tündéri 14 hónapos kislányomért!
Azért elég borzasztó, hogy ilyen banális és könnyen kezelhető probléma miatt, mint alacsony progiszint, mennyi magzat megy el...:(
Nekem méhen kívüli terhességem volt. Az orvosom napokig vívódott, konzultált a kollégáival, a főorvossal, hogy hogyan tudnánk elkerülni a műtétet. Végül kockáztatott, gyógyszert kaptam, és megmaradt mind a két petevezetőm.
Más orvos lehet, egyszerűen kés alá rakott volna, gyorsabb és olcsóbb megoldás lett volna.
Azóta is ő a dokim, jelenleg hozzá járok terhesgondozásra is és az akkori választásomat egyszer sem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!