Terhesség alatt varrathatok fel póthajat?
Figyelt kérdés
Közeleg az esküvőnk, és szeretnék kismamaként is csodaszépen kinézni:D Régóta terveztem és az esküvő előtt szerettem volna belevágni a póthajazásba, közben pedig nagy örömünkre jött a baba.:D Vegyszermentesen varrással raknák fel. Amire kiváncsi lennék, hogy kezelik-e valamilyen vegyszerrel magát a póthajat felrakás előtt, ami utána esetleg kioldódhat a hajból. Egyébként premium minőségű, európa haj. Szakértők help:D 23hkm2022. júl. 10. 08:30
2/6 anonim válasza:
Én foglalkoztam póthajas fonásokkal és senkinek nem okozott gondot:)
Se terhesség alatt se szoptatás alatt:)
3/6 anonim válasza:
Szerintem egyik technika sem ártalmas. Valaki hajat is fest meg gyantáztat, körmöshöz jár.
Ezek meg mind vegyszerek, egy varrott hajnál semmi vegyszer nincs.
4/6 anonim válasza:
Kezdem érteni mire céloznak, akik leidiótázzák a mai anyuka jelölteket.
5/6 anonim válasza:
Csatos póthaj is van amit ha felraksz magadnak(ami roppant egyszerű) egésznap fennmarad és este le tudod venni.
Ez praktikus szerintem főleg hogy melegek vannak mert ha fel van varrva azt nem tudod levenni ha melegít a csatost viszont igen.
Olcsóbb is mert nem kell fizess külön fodrásznak a felrakásért ami nem olyan olcsó főleg ha össze is kell festeni esetleg.
6/6 anonim válasza:
4-es, egyetértek. Az is hihetetlen, hogy egyedül képesek lélegezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!