Változtattatok a sminkelési rutinotokon, az általatok használt sminktermékeken terhesség alatt?
Nem.
Eddig is oka volt, hohy azt hazsnàltam amit.. nem csak random leveszem a polcról a dolgaimat.
Ennek egyszerű oka van:
Nem kocasminkes vagyok. Naponta sminkelek.
Most 4 éve szültem a legnagyobb gyerekemet, azóta még nem dolgozom munkahelyen, mégis sminkelek.. nem teljes “vakolatot”, de korrektor szem alá, szemöldök, szem..
És szájbalzsam mindig van.
Én naponta sminkelek. Utolsó két hónapban jöttem táppénzre, így előtte végig dolgoztam. Mindig ha utcára megyek teszek bb krémet és korrektort, ugyanis sok bőrhibám van, nagyon bajuszos és szakállas vagyok és a szőrtelenítés sok-sok pigmentfoltot hagyott rajtam az évek során. Így igazából nincs választásom, ha nem akarom hogy az emberek bámuljanak és kérdezgessenek.
A terhesség alatt nem cseréltem le semmit, ugyanis ezek váltak be eddig, UV védelemmel van ellátva és fed. Olyan nagy mennyiséget nem használ szerintem senki, hogy ártson a babának. A dm natúr kozmetikumait próbáltam korábban és nem jók sajnos.
Amúgy meg az egész világ káros a létezésre, persze tegyünk meg amit lehet, de a levegő se tiszta, tisztítószerek, mosogatószer, tusfürdő, festék, ételek stb.
A feléről nem is tudjuk hogy káros-e, de nem rakhatjuk magunkat se burokba, míg megszületik, meghát neki is itt kell majd élnie, ilyen körülmények mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!