Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha biztosan tudom, hogy nem...

Ha biztosan tudom, hogy nem félidőben volt a peteérés attól még aensi szerint számolja a heteket vagy vegyem számításba azt a pár nap csúszást?

Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is menstruáció szerint. Nem tudom hány hetes vagy, de majd az orvos módosítja a kiírt dátumot, ha szükség van rá. A peteérés és a beágyazódás között eltelt idő egyéni, így ha nem is mindegy, de nem olyan fontos ebből a szempontból mikor volt a peteérés.
2022. júl. 9. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Először mindenképp az utolsó menstruáció szerint számolják, hacsak nincsenek hosszú hetes elcsudzasok, aztan a 12 hetes vizsgálaton korrigalhatjak az akkori méretek alapján
2022. júl. 9. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A menstruáció alapján számolják.

De a végén meg pár nap csúszás úgyis teljesen mindegy, akkor jön a bébi amikor akar

2022. júl. 9. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pár nap különbség volt, de mensi szerint számoltak. Folyamatosan látszott is az uh-kon, hogy pár nappal nagyobb, de ennyi miatt nem korrigáltak. A végén szerintem jól jártam ezzel, hogy hivatalosan kisebb volt.
2022. júl. 9. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nekem is menstruacio időpontjától számoltak. Az első genetikai UH után lett módosítva, mert egyértelműen idősebb egy héttel.
2022. júl. 9. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,az elején még az utolsó menstruációd első napja alapján számolnak,aztán a 12. heti uh-n módosítja majd az orvos.Nekem például mensi alapján 2023.01.04.,viszont az uh alapján 2022.12.31. a kiírt dátumom.Ami stimmel azzal,hogy 24 naposak a ciklusaim,így pár nappal valóban idősebb a baba.Nálam már a 8. héten is látszott például,hogy nagyobb,de a 12. héten lett "hivatalos".
2022. júl. 9. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!