Szerintetek fog latni az orvos petezsakot? Peteeres apr 12-en volt, jovo het vege fele megyek orvoshoz.
Láthat
Én tuti ovuval mentem, és egy héttel majdnem lassabban haladunk 5hét 1-2 naposan 10mm petezsák volt, most 7.1-2 napon 8mm embrió 1 hét késésben vagyunk
Ez totál 50%.
2 hetet még adj neki, akkor már lát valamit, valószínűleg szívhang is lesz.
Én 5+4nél voltam dokinál, mert már korábban kertem időpontot rákszűrésre, de pozitív lett a teszt, akkor látott petezsákot, szikhólyagot, 2 hét múlva vissza kellett mennem, akkor volt szívhang is.
Egy nappal vagyok előtted, jövő kedden megyek ultrahangra, akkor leszek 5+1 hetes, ha nem felejtem el megírom mit láttak
(Beszólogatoknak, inszemes baba, meddőségibe ez a bevett szokás hogy inszem után 3 hét +1 napra hívják oda a kismamákat az első uh-ra 😁 )
En PCOS, IR miatt szeretnek mihamarabb orvoshoz jutni, hogy megnyugodhassak. Persze, ha nem lat semmit marad a tovabbi izgulas.
Utolso, majd varom a beszamolodat☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!