Terhes vitamin?

Figyelt kérdés

Ajánljatok nekem terhes vitamint. Tegnap lett pozitív a tesztem:)

illetve, hogy a vitamin mellé mit szedjek (?)

2022. júl. 8. 20:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
Semmit, minek? Nem jó túladagolni sem a vitaminokat és de igen lehet adagolni… szedj folsavat, meg d. Vitamint es ha a vérképed kimutatja majd, hogy kell valami, akkor azt. Amúgy meg változatos étkezés.
2022. júl. 8. 20:19
 2/22 anonim ***** válasza:
67%
Én Elevitet szedek,magneb6-ot és D vitamin cseppet.
2022. júl. 8. 20:25
 3/22 anonim ***** válasza:
30%
D és A vitaminnal is vigyázni kell, azokat végképp nem szabad túladagolni most.
2022. júl. 8. 20:26
 4/22 anonim ***** válasza:
68%
Menj el egy vérvételre és nőgyógyászhoz. Ő ad majd tanácsot.
2022. júl. 8. 20:29
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
#3 A-vitaminnal igen, D-vel nem kell “vigyázni”, sőt, ha eddig nem szedte, akkor a hiányát is fel kell töltenie. Túladagolni csak hónapokig szedett napi min 50ezer NE-vel lehet. Én 2 éve voltam terhes, akkor csináltam egy nagy terhesvitamin-összehasonlítást, amiben a sima GAL babaváró jött ki a legjobban. Ha azóta nem jelent meg jobb, az akkor magasan a legjobb volt. Nem voltak benne rosszul felszívódó anyagok, meg egymás felszívódását akadályozók sem, mint a termékek 90%-ában, meg normális adagok vannak benne. És a folsav folátként van benne, ami azért nem mindegy, mert az emberek fele nem tudja hasznosítani a folsavat, csak inaktívan kering a vérben, ezért vérvétellel nem mutatható ki a hiánya. #1+3 ott téved, hogy a vérkép kimutatna bármit is. De ez hosszú, nem kezdek bele.
2022. júl. 8. 21:03
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Én a Gravidát szedtem.
2022. júl. 8. 21:07
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Így van. A D vitaminra nagyon is szükség van a babának és anyának is.Nekem három éve volt teszt csinálva szülés után anyai és magzati vérből.Megböbbentem mikor kezembe tartottam az eredményt.A baba és én is d vitamin hiányosak voltunk.Pedig csak az utolsó két hónapban nem szedtem.
2022. júl. 8. 21:13
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Én femibion 1-et és Magnerotot szedek.
2022. júl. 8. 21:33
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
4 terhesség. Mindegyiknél Femibiont szedtem. Már a terhesség előtt is. 12.hétig viszek be +folvasat, és végig szedek még D vitamint. A vége felé magnézium és vaspótlás jön be pluszba.
2022. júl. 8. 21:42
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
#7: Ijesztő! Szerencsére a D-vitamin egy klasszikus zsírban oldódó, be lehet szedni egy hétre/hónapra előre egyszerre is vagy hogy gyorsan rendeződjön a hiány. De a legoptimálisabb, ha nemcsak terhességkor, de állandóan szedjük a napi 2-10000 NE-t - kinek hogy. Nyilván az ember nem megy naponta bikiniben táncolni a Nap alá, hogy legyen megfelelő ellátottsága D-vitaminból, mert esetleg még bőrrákból is lesz.
2022. júl. 8. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!