Femibion/terhes vitamin szedése terhesség végéig?
Ki meddig szedte a femibiont/terhesvitamint?
Olvastam,hogy nem ajanlatos vegig szedni.De szerintem nem ettol fuggenek az orias bebik.
Én is hallottam ezt, de én nem is emiatt, hanem azért álltam le a Gravida Optimáról 24 hetesen, mert valamiért rettenetes hányingert okozott. Az első trimeszter óta nem émelyegtem olyan sokat mint miután bevettem ezt a vitamint. Megkérdeztem a dokimat, azt mondta, hogy mivel már nincsenek rosszullétek, tudok fogyasztani mindent, ezért a baba is megkap mindent, ami neki kell, úgyhogy az áldásával abbahagytam.
Hogy mennyi igaz abból, hogy felfújja nagyra a bébiket, azt nem tudom.
Én végig szedtem Femibiont (0-tól kezdve a 3-ig, mert még szülés után a szoptatáshoz is szedtem egy ideig), 3500 g babám született. És én ráadásul terhességi cukorbeteg is voltam, ami szintén legendásan fel tudja fújni gigantikusra a babákat.
Anyám semmilyen vitamint nem szedett, tesóm 4850 grammal született. Mondjuk őt nem tesztelték akkoriban terhességi cukorra, de a mellékelt ábra szerint nem hiszem, hogy a terhesvitaminoktól lenne nagy babája az embernek. A vitaminok nagy részét én amúgy is magam miatt szedtem, mert a baba elveszi tőlem, amire szüksége van, akár az én káromon is, szóval én a magam egészsége kedvéért szedtem ilyen sokáig minden vitamint, amit csak értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!