Baj, hogy meg nem hiztam?

Na nekem meg a védőnőm mondta, hogy 20 hétig még ne nagyon hízogassak :D
Ki érti ezeket.
Amúgy én 16 hétig fogytam, 16-21 között stagnáltam. Utána kezdtem el. Most így 38 hétre lett is rajtam 9 kg.

20.hétig ne hízzunk? :O azt meg hogy?
Nekem már a mellem egy fél kilóval több, nem beszélve a baba 30 dkg súlyáról meg az egyéb alkatrészek.
És így tartok kb 4 kilónàl-megjegyzem minden ruhám jó-ami nem, az csak pociban és vagy mellben szűk.
53 kg-ról kezdtem 162 cm-hez. Étvágyam nem változott és sportolok. Akitől azt várják, hogy a 20.hétig ne hízzon, akkor az tul.képpen fogyjon? (Értitek a baba komplexumot leszámítva a többletből :D )

Én vagyok az #1es.
Hát én sem értem a védőnőmet, de ő nagyon súlykontroll mániás. Eleve megmondta hogy max 10 kg SZERINTE az egészséges. Pedig 58 voltam és 169 cm :)
Mondjuk mondott sok más hülyeséget is azóta... :D

Azta :D ennyi hülyeséget.
Pedig alap biológia szerintem, hogy nő a testsúly.
Nekem ahogy pozitív lett a teszt rá pár napra már beduzzadtak a mellek és vizet tartottam vissza, továbbá puffadtam 53-ról már 54,5-re ugrott a súlyom napok alatt! Hányinger miatt nem zabáltam, sőt. 7 hetesen felugrott 56-ra tökre elkeseredtem, de utána a 18.hétig ennyi is voltam most 2 hét után heti fél kg többet mutat a mérleg.
Minden kaját számolok, nem túlzok-már a kalóriabázison függtem mit rontok el. Heti 3 sport és mellette aktív életmódot élek-nem fekszem.
Egyszerűen passz. Valószínű genetika. Anyukám is egyenletesen hízott a végére 8 kg-t.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!