Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, hogy meg nem hiztam?

Baj, hogy meg nem hiztam?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok es egy grammot nem hiztam eddig. Vedono szerint illene mar…
2022. júl. 8. 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Na nekem meg a védőnőm mondta, hogy 20 hétig még ne nagyon hízogassak :D

Ki érti ezeket.

Amúgy én 16 hétig fogytam, 16-21 között stagnáltam. Utána kezdtem el. Most így 38 hétre lett is rajtam 9 kg.

2022. júl. 8. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem baj :)
2022. júl. 8. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A kiindulási súlytól is függ. Ha eleve nem voltál sovány, akkor egyáltalán nem baj, sőt.
2022. júl. 8. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:

20.hétig ne hízzunk? :O azt meg hogy?

Nekem már a mellem egy fél kilóval több, nem beszélve a baba 30 dkg súlyáról meg az egyéb alkatrészek.

És így tartok kb 4 kilónàl-megjegyzem minden ruhám jó-ami nem, az csak pociban és vagy mellben szűk.

53 kg-ról kezdtem 162 cm-hez. Étvágyam nem változott és sportolok. Akitől azt várják, hogy a 20.hétig ne hízzon, akkor az tul.képpen fogyjon? (Értitek a baba komplexumot leszámítva a többletből :D )

2022. júl. 8. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az #1es.

Hát én sem értem a védőnőmet, de ő nagyon súlykontroll mániás. Eleve megmondta hogy max 10 kg SZERINTE az egészséges. Pedig 58 voltam és 169 cm :)

Mondjuk mondott sok más hülyeséget is azóta... :D

2022. júl. 8. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a védőnő fitt és szuper formában van 😄.
2022. júl. 8. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Azta :D ennyi hülyeséget.

Pedig alap biológia szerintem, hogy nő a testsúly.

Nekem ahogy pozitív lett a teszt rá pár napra már beduzzadtak a mellek és vizet tartottam vissza, továbbá puffadtam 53-ról már 54,5-re ugrott a súlyom napok alatt! Hányinger miatt nem zabáltam, sőt. 7 hetesen felugrott 56-ra tökre elkeseredtem, de utána a 18.hétig ennyi is voltam most 2 hét után heti fél kg többet mutat a mérleg.

Minden kaját számolok, nem túlzok-már a kalóriabázison függtem mit rontok el. Heti 3 sport és mellette aktív életmódot élek-nem fekszem.

Egyszerűen passz. Valószínű genetika. Anyukám is egyenletesen hízott a végére 8 kg-t.

2022. júl. 8. 20:15
 8/12 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok es 62 kgval kezdtem a terhesseget, jelenleg is annyi vagyok
2022. júl. 8. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:
22 hetesen rajtam sem volt szinte semmi. Most jön a 28. hét mostanra jött fel néhány kiló. Egyáltalán nem jelent gondot. Nem egyforma a szervezetünk. A baba jól fejlődik, az eredmények jól, ez a lényeg.
2022. júl. 8. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, nincs 2 egyforma nő, nincs két egyforma terhesség. Az eredmények legyenek jók, a többi már...mindegy kb.
2022. júl. 9. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!