Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis hogy nem hiztam meg...

Normalis hogy nem hiztam meg semmit?

Figyelt kérdés
4honapos terhes vagyok es meg semmit nem hiztam eddig a rosszuletek miatt 5kgot fogytam.Szerdan megyek az orvoshoz remelem minden rendben a picivel.Ki mennyit hizot a terhesseg 4 honapjara?elorre is koszonom a valaszokat

2022. máj. 2. 19:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Én a 28.hétre kezdtem hízni, akkor jártam +2kgnál, előtte nem volt plusz kg. A baba végig jól volt, szépen fejlődött, 39+4-re született 3450 grammal, rajtam 12 kg plusz lett a végére.
2022. máj. 2. 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki a végére fogy 5-10 kilót is, föleg, ha elötte is volt rajta felesleg.

A terhesség alatt nem kell hízni, amíg a baba rendesen fejlödik, akkor fölösleges ezen idegeskedni.

Én egyik terhességemnél sem voltam nehezebb a 20-25 héig, mint elötte, pedig alapesetben is inkább vékony vagyok, szülésre volt 8-9 kiló többletem, a gyerekek teljesen normális súllyal születtek, egészségesen.

2022. máj. 2. 19:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van :) a baba elveszi azt ami kell neki ne aggódj.

Én 3 kilót fogytam az első 3 hónapban, most 38 hetesen +5kg vagyok.

Ha nulla hízással zárod a terhességed az is rendben van (nyilván ha nem vagy alultáplált), de a +15 is rendben van. Mindenkinél teljesen egyedi a hízás.

2022. máj. 2. 19:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van. Rajtam 27.heten volt +4kg
2022. máj. 2. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Igaz én híztam, de hidd el nincs semmi gond. Próbálj meg változatosan étkezni(már amennyire hagyja a rosszullét), szedj vitaminokat. Ha nem vagy veszélyeztetett mozogj eleget, persze normál saját tempóban, ezeken kívül mást nem tehetsz. A rosszulléteken kívül meg adj hálát az égnek, hogy jó formában vagy! A babának nem lesz baja. Én nem vagyok karcsú csak ha megdolgozom érte és a gyerekem pedig így sem született nagyobb súllyal mint a karcsúbb barátnőm babája. Erre nem tudsz alapozni. Genetika stb. 😁
2022. máj. 2. 20:20
 6/13 anonim ***** válasza:
20. hétig csak fogytam. Utána is csak 7kg jött fel. Normális, hidd el. Nem mindenki hízik 20kg-t.
2022. máj. 2. 21:25
 7/13 anonim ***** válasza:
20%
Persze, pont, hogy ez lenne a normalis, nem mikor sokan mazsasra hizlaljak fel magukat. Kb. alma nagysagu most a magzat, szerinted miert kellene koverebbnek lenned ?
2022. máj. 2. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
20. hétre 6-7 kilót híztam.
2022. máj. 2. 22:28
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Az első trimesztert 59 kg-mal kezdtem, most vagyok 30 hetes, és ingadozik a súlyom 59 és 60 között. Ne aggódj a súlyod miatt :)
2022. máj. 2. 22:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Normális :)
2022. máj. 3. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!