Pozitívat teszteltem! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Pozitívat teszteltem (el sem hiszem), viszont volt már egy vetélésem. Ilyenkor ugyanúgy 6-7 hetesen nőgyógyász? Nem kell előbb mennem?
köszönöm a segítséget!
2022. júl. 7. 08:22
21/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,mindenféleképpen fel fogom hívni. Én 2 nap múlva leszek 5 hetes. Gratulálok 20as!❤️
2022. júl. 7. 14:43
22/34 anonim válasza:
De jó, akkor majdnem egy idősek vagyunk 😄
24/34 anonim válasza:
En papír szerint 5+3 vagyok, de szinte tuti, hogy később volt a peteeresem. 3 vetelese vagyok túl. Próbálom kibirni 7. hétig. Lassan telik az idő. Van tunetetek?
25/34 anonim válasza:
Nekem nincs, enyhe mell feszülés, és nincs nagyon étvágyam közbe meg éhes vagyok😄 ennyi igazából
26/34 anonim válasza:
En a mellemet érzem. Eskü várom a hannyos részt, hogy érezzem hogy igazi terhesseg xD
27/34 anonim válasza:
Én azt azért annyira nem várom 😅
28/34 anonim válasza:
26, csak óvatosan ezzel.
Én konkrétan azt kívántam közben, hogy valaki jöjjön, és üssön le egy lapáttal vagy akármivel, csak múljon el egy kicsit :DDD
29/34 anonim válasza:
Valószínű ha benne leszek én is kétszer meggondolom h mit kívánok legközelebb :'D
30/34 A kérdező kommentje:
Persze irj nyugodtan 23as!
Nekem faj a fejem és emelygek meg a mellem + kis gorcsok de csak ennyi😅
2022. júl. 7. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!