Pozitívat teszteltem! Tudnátok segíteni?
Pozitívat teszteltem (el sem hiszem), viszont volt már egy vetélésem. Ilyenkor ugyanúgy 6-7 hetesen nőgyógyász? Nem kell előbb mennem?
köszönöm a segítséget!
En is vetéltem, megis 7+3nál jártam, mikor először mentem. Ki tudtam várni.
Mivel elötte totál felesleges menni, mert vagy lát valamit a doki, vagy nem
A kora terhességnél egyedül annyit tudnak tenni, hogy progeszteront adnak (ami csak akkor segít és fontos ha nem termelődik elég progeszteron hiszen ez a hormon tartja terhességet). Maximum ezért lehet érdemes elmenni, de ha szép erős a teszted akkor valszeg ez rendben van (persze nincsen empirikus bizonyítékok erre :D). De amúgy az első trimeszter emiatt egy nagy lutri, vagy életképes a baba és megmarad, vagy nem és meg áll a fejlődésben.
Ha nagyon stresszelsz menj el, nézzétek rá, legalabb nem artasz a stresszel magadnak. Ha bírod akkor várj 7-8 hétig
Kelleni biztos nem "kell", ha semmi panaszod nincs.
Akkor érdemes menni, mikor tuti látja majd, de akkor csak annyit fog mondani, hogy megállapítja, illetve, hogy jó helyen van-e.
Ha nincs panasz pl vérzés, akkor várnék kb 6. hétig.
Ezek a lepontozások nagyon viccesek 🤣
Kíváncsi vagyok, miért nem hasznosak ezek a válaszok 🤣🤣
Kérdező, nehogy a lepontozásokat figyelembe vedd, mind hasznos válasz volt, csak valakinek ez a hobbija!
Tehát ahogy írták, a 6-7. hét után érdemes már menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!