Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anál szex megrövidült méhnyak...

Anál szex megrövidült méhnyak esetében orgazmus nélkül mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 11:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Akkor hajrá aztán majd ne gyere ide sírni ha történik valami a szerencsétlen gyerekeddel.
2022. júl. 6. 13:47
 12/22 anonim ***** válasza:
36%

Ha tényleg csak ennyi, hogy 2000-es a cervixed, de semmi egyéb bajod nincs, teljesen indokolatlan tiltani az együttléteket. Nekem spec. 2100-zal sem tiltották, szexeltünk is a legvégéig, mégis túlhordtam. Én is belefutottam olyan orvosba, aki már szinte fekvésre is ítélt volna a 18. héttől, de felkerestem több orvost, meghallgattam több véleményt, és mindenki más max. a fizikai munkát nem javasolta, a normál életvitel és a szex simán belefért. Kicsit olvasgattam is a témában, úgyhogy az aktuális terhességemnél is simán szexelni fogok rövidebb méhnyakkal is. 2000-es értékkel szextöl tiltani orvosi túlbuzgóság.

Szexelj ahogy akarsz, akár análisan is, tökmindegy.

2022. júl. 6. 13:50
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
Hát ez hányinger 🤮🤮🤮🤮🤮
2022. júl. 6. 14:15
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Fuj... elképesztő, hogy ez eszedbe jut egyáltalán nagy hassal,veszélyeztetett terhesen. Olyan aranyered lesz hogy csak na+ rohadt veszélyes (alapból is) de ilyenkor különösen az anál... az a terület baromira nem erre való, főleg mikor ekkora nyomás kerül az ember beleire amúgy is.
2022. júl. 6. 14:18
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Ha ennyire tudod, hogy a szülésznők benne lennének az análszexbe (🤦‍♀️), akkor miért a gyakorin kérdezgeted?!

Istenem, hogy lehet valaki ennyire igénytelen?

2022. júl. 6. 14:18
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Èn elmennèk màsik dokihoz masodvèlemènyt kèrni. Valószìnűtlen, hogy a megrövidült mèhnyak indok lenne a szextilalomra.
2022. júl. 6. 14:37
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az orgazmus nélkül kitételen akadt fenn a szemem. Ha nem lesz orgazmusod, akkor meg minek vállalnád ezt az egész macerét, mert lássuk be, hátulról azért csak körülményesebb. A pasid nyávog, hogy nincs lyuk...? -_-
2022. júl. 6. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem valami idióta pasi miatt, aki magasról tojik arra mit szabad mit nem.
2022. júl. 6. 16:23
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező, en a helyedben biztos nem vállalnám be, főleg, ha el voltam tiltva a szextol. Szerintem egy par hónapot (beleértve a szülés utani minimum 6 hetet) simán kibirjatok. Akkor bújjatok össze vagy más egyéb az aktus helyett… a babád es a saját magad érdekében is! A férjed is megértheti, nem hiszem, h o sem birná ki
2022. júl. 6. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
És akkor most mindneki hülye, mert nem azt mondta, amit hallani akartál? A jó urad az, aki ennyire nem bírja lyuk és tömködés nélkül, vagy te hanyagolod el ennyire a veszélytelen alternatív módokat?
2022. júl. 6. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!