Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jun 4en volt peteeresem es...

Jun 4en volt peteeresem es egyutt voltunk a parommal,ma teszteltem pozitiv lett akkor hany hetes lehetek?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 22:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem arra gondoltam,hanem hàny naponta menstruàlsz?
2022. júl. 5. 23:00
 12/26 A kérdező kommentje:
jajj bocsi hat valtozo 2- 3-4 havonta
2022. júl. 5. 23:03
 13/26 anonim ***** válasza:
Akkor csak a doki tudja majd megmondani a mèretből,hogy milyen idős terhes vagy.Holnap jelentkezz be.
2022. júl. 5. 23:13
 14/26 A kérdező kommentje:
ugy lesz!de ez gondot jelenthet a babara nezve h rendszertelen mensim
2022. júl. 5. 23:15
 15/26 anonim ***** válasza:
Szia! A babára nézve teljesen mindegy hány havonta menstruálsz, a lényeg, hogy ha volt peteérésed, teherbe tudtál esni... 🙂🙏
2022. júl. 5. 23:22
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinnèm,sajnos nem tudom.Nekem 42-51napos ciklusaim voltak.Most mèg a 39.napon tartok,de màr 1hete tök erős a tesztem.Èn 20.-àn megyek orvoshoz.Akkor leszek 7+5napos kismama.Ezt azèrt ìrtam le,hogy törtènnek fura,meglepetèsek.Neked sokkalom,hogy van mikor 4hònapig nem mestruàlsz,csoda,h.van peteèrèsed.Kìvàncsk vagyok,hogy vègül milyen idős kismama leszel a doki szerint.
2022. júl. 5. 23:23
 17/26 anonim ***** válasza:
És honnet tudod akkor ennyire pontosan az ovulacio? Folyamatosan tezsteltel?
2022. júl. 6. 10:28
 18/26 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat majd irom h mivolt a dokinal drukkoljatok letgyszi :)
2022. júl. 6. 19:12
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha pontosan tudod a peteérésed napját, akkor az egyezményes számolással nagyjából annyi+2 hetes terhesnek számítasz (összehasonlítás, méretmeghatározás szempontjából), hiszen mindenkinek az utolsó menstruáció első napjához viszonyítják, ami átlagosan kb. 2 héttel van a peteérés előtt.

A beágyazódás azt hiszem kb. 10 napig tart, onnantól szoktak elkezdeni pozitívak lenni a tesztek is.

2022. júl. 6. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:

Az pedig, hogy gondot jelent-e, attól függ, hogy miért menstruálsz ilyen össze-vissza, de alapvetően, az, hogy volt peteérésed és teherbe estél már egy jó kiindulási alap. :) Valószínűleg ritkán van peteérésed, ezért menstruálsz így, viszont most volt, és elkaptátok, így ezen az akadályon már túljutottatok.

Problémamentes várandósságot kívánok! :)

2022. júl. 6. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!