Peteérése terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Másnak is volt már ilyen?
Tudom, tudom elvileg nincs menstruáció, és peteérés terhesség alatt, de nekem volt. Mondta is a doki, hogy ne szexeljünk, mivel foganhat másik baba (ami veszélyes a terhességre nézve) persze kicsi az esélye, de ne kockáztassunk. (Mutatta az ultrahangon, hogy látszik, hogy volt peteérésem). De rengeteget olvasom, hogy másoknak is volt vérzése akár az egész terhesség alatt, akkor ez még sem olyan ritka dolog?
2020. aug. 22. 09:23
1/5 anonim válasza:
Szuperfetációnak nevezik ezt. Rendkívül ritka. Velem is megesett. 10 hetes terhes voltam, amikor talált a doki egy másik szívhangot. Olyan 6-7 hetes körül volt,de ő elhalt nagyon hamar. 12 hetesen kombinált teszten már egyedül volt a kislányom.
2/5 anonim válasza:
A menstruációszerű vérzés terhesség alatt nem olyan nagyon ritka, mert a test néha "emlékezik" arra, mit kellene tennie, de a peteérés kifejezetten az.
3/5 anonim válasza:
A sárgatest a 12. Hétig is látszódhat, szóval nem igazán értem, miből gondolta az orvos, hogy neked meg plusz peteeresed volt. Ez olyan ritka, mint a fehér holló. A második válaszolónak is valószínűlrg alapból ott volt az ikerterhesség, nem később fogant...
4/5 A kérdező kommentje:
Mivel volt menteszem nem a 12. héten mentem az első ultrahangra. Mivel nem tudtam hogy terhes vagyok
2020. aug. 22. 12:47
5/5 anonim válasza:
Terhességben a vérzés sem ovuláció miatt van. Hidd el, nincs peteérésed. De a dokit is megnézném, aki ilyen baromságot mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!