Missed ab után egyből teherbeesés?
Kedves első, a legújabb az, hogy nem kell várni semennyit, lehet próbálkozni.
Kérdező, lehet, de ha egy hete volt pozi az ovuteszt, akkor nagyon korai lenne még a terhességi teszt.
Nem legújabb,leginkább melyik orvos mit javasol. Azért egy miss.ab-nál tudod mi zajlik ott lent/bent.. az sem biztos,megjön-e valakinek a menszesz utána egyből. Nekem fiatal dokim van,még ő is javasol 2 ciklust,hogy lássa, rendezett-e. Bár ez egyéni,de én egy hónapig szexre sem tudtam gondolni... a párom sem. :/ De lehet jobban megviselt mint másokat.
Nekem azt mondta a dokim, hogy az első menzesz után lehet próbálkozni. Igaz, még nem jött meg és nem is próbálkoztunk csak jól éreztük magunkat.
2-es hétvégén volt egy hete pozi az ovuteszt, ezen a hétvégén már a 2.hete lesz, elvileg peteéréstől számítva 2 hét múlva kell megjönnie a mezesznek, tehát ha akkor tesztelek kb olyan mintha elmaradt menzesznél tesztelnék, vagyis én így számolgattam.
3-as válaszoló hidd el minket is megviselt nagyon durván, ez volt a 2.missed abom. Most is rámtör a depresszió és sírás, felfoghatatlan, főleg ekkora terhességnél már. Nekünk talán így könnyebb túllépni, feldolgozni ezt a borzalmat, próbáljuk úgy, hogy nem hátra nézünk hanem előre.
Újabban csináltak ilyen tanulmányokat, hogy valóban kell-e várni vagy sem, arra értettem, hogy ez a "legújabb". Azt találták a tanulmány alatt, hogy semmi nem indokolja testileg a több ciklus kiváltását, sőt, ha fél éven belül létrejön egy újabb terhesseg, nagyobb eséllyel tudják kihordani azok, akik vetélés vagy missed ab. után vannak.
Kérdező, akkor felreertettem, azt hittem, hogy tegnaphoz egy hete csinaltatad a tesztet.
Nagyon drukkolok akkor, hogy pozitív legyen!
7-8-as nekem 4 éve májusban volt egy 8hetes missed abom. Most pedig február 2-án egy 16 hetes. Én nehezen is esek teherbe, készülök endokrinológushoz, voltam már trombophília panelt csináltatni, még várok az eredményre, illetve elvileg pajzsmirigy alulműködésem is van. Szeretném mindenképp kivizsgáltatni magam, hogy mi lehetett a probléma, hogy legközelebb nehogy megint ez történjen.
Azért kérdeztem, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben, mert érdekel ha ilyen történik akkor nem lehet-e valami probléma vagy egyáltalán lehetséges-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!