Missed ab után egyből teherbeesés?
Figyelt kérdés
Missed ab(16) után vagyok 5 héttel. 2 hete voltam dokinál kontrollon, akkor azt mondta nemsokára meg fog jönni a menzeszem. Egy hete kíváncsiságból csináltam egy ovuteszetet és pozitív lett (előtte csináltam már és az negatív volt). Múlt hét vége felé pár napig volt nagyon enyhe elhanyagolható mennyiségű barnás folyásom. Lehetséges, hogy tényleg volt peteérésem és akár teherbe is eshettem már most egyből? A menzeszem azóta sem jelentkezett. Hétvégén csinálok majd tehességi tesztet ha addig sem jön meg.2020. márc. 11. 14:47
11/13 A kérdező kommentje:
Helló. Akkor nem lettem terhes. Március 15-én jött meg a rendes mensim, azóta viszont most kellene, de tegnap és ma is pozitív a terhességi tesztem (halvány még, de remélem csak mert gyenge a teszt és erősödni fog) szóval úgy néz ki, hogy az első "normális" próbálkozós hónapban összejött. Nagyon nagy csoda ez nekünk úgy érzem, viszont nagyon nem merjük beleélni magunkat. Ma telefonáltam és május 5-én kell mennem majd dokihoz, hogy addigra tuti legyen szívhang is.
2020. ápr. 14. 09:22
12/13 anonim válasza:
Jajj, de jó! Drukkolok és kitartást, vagy nem tudom mit, biztos borzasztóan aggodsz! :(
13/13 A kérdező kommentje:
Aggódok is, meg olyan idegennek érzem az egészet. Nem merem elhinni és beleélni magam, természetesen nagyon szeretném. Bár most azért aggódok inkább, hogy minden rendben legyen, mert 3 napja ugyanolyanok a tesztek, nem erősödnek, bár nem is halványodnak. Semmi tünetem nincs, nem görcsölök se semmi ilyesmi, néha szúrkálást érzek csak, ezt félig-meddig jónak is veszem. Remélem nem rossz előjel a halvány teszt csak még korai és picike.
2020. ápr. 15. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!