Más is szorong még ilyenkor is (29. hét) azon, hogy egészséges lesz-e a babája?
Figyelt kérdés
Én igazából nem is értem magam. A terhességem teljesen simán zajlik. A baba minden eddigi lelete szuper, szép nagy gyerek, mozgékony. Nem értem, miért szorongok még mindig? Más is van így? Mitől lehet? Ugye nem vonzok be vele semmi bajt?2008. dec. 20. 11:21
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ne izgulj, ez teljesen természetes, mindenki így van ezzel. Nekem is minden rendben volt a terhességem alatt, mégis csak akkor nyugodtam meg, amikor megszületett a baba, és láttam, hogy megvan mindene, és egészséges.
Most meg lehet azon izgulni, hogy továbbra se legyen semmi baja... :P
Üdv,
12 hetes kislány anyukája
2/3 anonim válasza:
En is nagyon izgultam, h egeszseges legyen. Amikor megszuletett, az oromtol eszembe se jutott atnezni, hogy mindene megvan-e. Meg azt se figyeltem meg, h lany-e vagy fiu, annyira orultem, hogy a kezemben tarthatom. Szules utan otthagytak velem kb.20 percre es ott volt idom megvizsgalni, hogy milyen tokeletesre alkotta a termeszet a picit. Szoval szerintem felesleges aggodnod. A vizsgalatok, ha nem is mindent, de azert kiszurik, ha van valami problema. Addig pedig evezd a terhesseged hatralevo reszet!
3/3 anonim válasza:
Szia én mindhárom ultrahang előtt teljesen para voltam-aztán mikor a doki mondta hogy jól van megnyugodtam.A vajúdás közben mikor már erősödtek a fájások,akkor megint izgultam,hogy nem lesz e baja belőle-de végül is egészségesen született.Úgyhogy ne aggódj,ha baj lenne már mondták volna.További kellemes babavárást.7hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!