A tegnapi UH-n (16hét) egy héttel idősebbnek irtak. Hamarabb fogant mint az utolsó mensi vagy gyorsabban fejlődik?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 10:25
1/4 anonim válasza:
Az én pocaklakómat a 12. hét óta egy héttel nagyobbnak mérik,de én biztosan tudom,hogy mikor fogant,így valószínűbb,hogy nagyobb baba lesz az átlagosnál.Az is lehet,hogy később meg nem nő majd ilyen gyorsan,mert minden pocaklakó más ütemben fejlődik,van akinek lemarad egy kicsit,aztán meg behozza a szülés idejére a lemaradását,van akinél meg pont fordítva zajlik.Szóval bármelyik verzióról is van szó nálatok,egy a lényeg,hogy szépen fejlődik.Legfeljebb nem az 56-os rugikkal kell kezdeni a vásárlást,hanem a nagyobbacskákkal.Boldog babavárást!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Csak furi volt mert eddig egyeztek a méretek
2008. dec. 20. 11:03
3/4 anonim válasza:
Én ugy tudom, hogy a 18. hetig ugyanugy fejlodnek. a 12. heti uhn mennyi idosnek allapitottak meg a biometriai ertek szerint?
amugy az enyemet is nagyobbnak mertek mindig :D
tegnap voltam az utolso uhn, ott már nem is kerdeztek az utolso mensi idopontjat, hanem azt mondtak 30 hetes a baba és kesz, pedig csak 29 hetes volt lmp alapjan.
4/4 A kérdező kommentje:
A 12.UH-n 12 hetes volt.Idáig egyezett a kor,csak most tér el egy héttel
2008. dec. 20. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!