Mikor kell menni először NST-re?
Figyelt kérdés
Én most 35 hetes vagyok! A múlt héten voltam orvosnál és az ünnepek miatt csak január 8-án kell mennem újból. Azt mondta, hogy aznap reggel menjek el NST-re! Még eddig nem voltam, az lesz az első, de akkor már 38 hetes leszek! Nincs az már túl későn?2008. dec. 20. 10:22
1/3 anonim 

válasza:

Szia!
Elméletileg ha nincs semmi baj, a 36. héttől kell járni hetente, de ha az orvosod csak a 38. héten hívott, akkor ő biztos így látja jónak.
üdv,
12 hetes kislány anyukája
2/3 anonim 

válasza:

Én a 37.héten voltam először, előtte nem látta indokoltnak a doki. Teljesen zárt voltam még, fent volt a gyomromban a pocakom, esély nem volt még rá, hogy szüljek, a baba jól volt odabent, ezért nem kellett hamarabb menni.
Ne izgulj, biztos tudja a dolgát a dokid.
Üdv, 13 napos baba anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én is teljesen zárt vagyok, nem tudtam hogy ez is befolyásolja a vizsgálat időpontját!
Köszönöm a válaszokat!
Jó egészséget és babázást Nektek! :)
2008. dec. 21. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!