Barnázás a 8. héten ez normális?
Tegnap töltöttük a 8. hetet. ma reggelre a válladék mennyisége nem változott csak olyan barnás mint amikor régebben megjött.
Elvileg ha nem lennék babás ma kellene megjönnie.
Menjek orvoshoz vagy most mit tegyek? nem fáj a pocak meg ilyesmi.
Ha vetélésről van szó akkor az hogyan kezdődik ?

Menj el dokihoz. Nekem is volt ilyen, pont ugyanígy kb akkor, amikor amúgy megjött volna. A doki megnyugtatott, hogy nincs semmi gond, adott gyógyszert, bár csak egy jó hét múlva múlt el.
Nekem közben kétszer volt olyan is, hogy hirtelen megindult a vérzés egy félórára (piros vér, a menstruációnál is néha előforduló alvadt vér darabkákkal), nagyon megijedtünk, akkor is mentünk dokihoz, de mindkétszer rendben volt a baba. Ezt csak azért mondom, ha ilyen is lesz, akkor is irány a doki természetesen, de ne gondolj rögtön a legrosszabbra.

Igen voltam! Bár estére teljesen el is múlt
Minden rendben van a picurral kiszámoltuk hogy akkor kelett volna megjönnie ha a pocaklakó nem lenne.
A doki megnyugtatott és azt mondta hogy előfordulhat a 12. héten is ne pánikoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!