Méhszájtágításnál normális a barnázás?
Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgálaton, már péntekre voltam kiírva, és nem akarok normálisan tágulni, úgy hogy az orvos rásegített egy kicsit és vizsgálat közben csinált egy kis méhszájtágítást, nem ez volt életem legkellemesebb érzése az tuti. Nagyon fájt, és most meg van egy kis barnázás a tisztaságimon. Gondolom ez teljesen normális, de azért meg tudtok ebben erősíteni? Volt más is így? Amúgy az egész terhességem alatt nem volt ilyen gond, se barnázás, se vérzés. Előre is köszönöm a válaszaitokat!2010. júl. 19. 11:49
1/1 anonim válasza:
Ez normális. Engem is tágítottak a vajúdás alatt, és utána véreztem rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!