Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizes folyas vagy magzatviz...

Vizes folyas vagy magzatviz szivargas?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok es az alap minimalis feher kremes folyasom melle van egy vizesebb is. Egy nagyobb volt a bugyin. Illetve ha kezzel ellenorzom ott a helyzetet eleg nedves vizes a heyzet.

A vizesebb huvelyfolyas normalis vagy szivarogna a magzatviz? Ezt honnan lehet megkulonboztetni?

20hkm

2022. jún. 28. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előző valaszolokkal, de ha attól megnyugszol, drogériaban lehet kapni magzatvizjelzo betétet
2022. jún. 28. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Végig volt vizes folyásom a terhesség alatt, ez normális. Kellemetlen, de normális.
2022. jún. 28. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is aggódtam ezen. Nekem azt mondták, hogy ha a magzatvíz szivárog, akkor az nem áll el, hanem napjában többször észleled a vizes foltot és édeskés szaga lehet. Ha egyszer-egyszer észlelsz ilyet, az valószínűleg vizesebb hüvelyi folyás, ami amúgy is jellemzőbb a 20. hét után. 26 hetes vagyok, 3-4 hete volt párszor nekem is ilyen vizesebb folt, de azóta is rendben vagyunk és nem állandó.
2022. jún. 28. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt is mondták, hogy ha a magzatvíz az, akkor hirtelen mozdulatra is meg-megindul. Figyeld esetleg, hogy ilyesmit tapasztalsz-e.
2022. jún. 28. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Két hete történt velem ez, akkor 24 hetes voltam. Védőnő azt mondta, vegyek magzatszivárgást jelző betétet… bejelzett, azonnal ügyelet. Mindent rendben találtak, egy kis gyulladás volt, arra kaptam kúpot, de a doki azt mondta, dobjam ki ezeket a betéteket, mert semmit nem ér. Azóta is vizesebb a folyásom.
2022. jún. 29. 08:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Végül is ért szerintem, mert bejelzett, te bementél, kiderült a probléma és orvosolták. Ha nem veszel, és ülsz nyugodtan, hogy vizes folyás, akkor meg ki tudja mi van. Nekem egyébként folyásra nem jelzett be, csak magzatvízre, de ezek szerint még egyéb kezelendő dolgok is váltanak ki reakciót.
2022. jún. 29. 09:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Hat nekem ez napjaban tobbszor is elofordul. Penteken megyek orvoshoz majd megkerem nezze meg, de sztem nem magzatviz most h lehiggadtam mar nem gondolom h az lenne
2022. jún. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!