Magzatvíz szivárgás vagy folyás?
sziasztok. 24hetes vagyok. Tegnap vettem észre hogy több a folyásom.. Viz szerű.. Elgondolkodtam azon, hogy lehet a magzatvíz az😣 Nem tudom eldönteni..nem fáj semmim
Próbáltam ezt a papir törlőkendő teszetet. Oda tettem vartam 15percet, és a felszíne nedves volt a papírnak. De nem ázott át. Volt már valaki így?
Nekem ilyen először 33hetesen volt, nagyon beparáztam én is, próbáltam a wc papíros módszert, persze akkor semmi. Bementem a dokimhoz, megnyugtatott, hogy nincs gond, és ajánlott egy speciális betétet ami kimutatja a magzatvízszivárgást színváltozással. Én a Rossmannban vettem Prima-t, abban 5 db van,kb 8000körül de lehet patikában is kapni Loritant.Ja és egyébként azóta is tapasztalok vízszerű folyást, pár ilyen betétet elhasználtam de mindig negatív volt. Az én véleményem, hogy biztonság kedvéért doki és utána otthonra ilyen betét. :)
Jó babavárást!
35+4 hkm
Rossmannban kapható Prima betétet ajánlom énis
21 illetve 24.héten tapasztaltam nagyobb mennyiségű vizes folyást.
A betét nem szinezodott el
Azota a 36.hetbe vagyok 😊
Nem olcso,de nekem megérte az árát mert megnyugtatott és tényleg megbízható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!