Hüvelyi folyás vagy magzatvíz szivárgás?
Erre én is kíváncsi lennék. 33 hetes vagyok, tegnap este óta néha, de főleg ha fekvésből felállok, folyik valami. Átlátszó, van amikor annyi h a tisztasági betét mellé folyik. Nekem canestent kell használnom, ma kell a hatodikat, és egyben utolsót felhelyeznem.
Éjjel nagyjából óránként keltem haskeményedésre, aztán regglere elmúlt. Napközben 2 óra autóút alatt már 10 percenként keményedett. Fekvésre elmúlt. Jelenleg kb 30 percenként van, pedig fekszem.
A magzatvíz édes illatú, a folyás szagtalan jobb esetben, ha bűzös akkor ugyis tudod, hogy doki, ha vizelet annak is jellezgezes szaga van.
Nekem szivárgott a magzatvizem. Reggel kimentem a mosdóba és éreztem azt a fura édes illatot odalentről, soha előtte sem utána nem éreztem olyat. Nemsokkal később el is folyt a magzatvíz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!