5. hónap végére 6 kiló hízás sok?
Ja, még annyit hozzátennék, hogy én elég későn, a 12. heti uh után mentem csak védőnőhöz, mert kórházban is feküdtem, utána meg nagyon rosszul voltam minden nap, és nagy nehezen eljutottam hozzá a 12. hét után, amikor is már fogytam egy csomót, még szerintem volt az bőven 50 alatt is (nem minden nap mértem, csak láttam magamon), aztán ő úgy mért meg már, hogy nagyon le voltam fogyva, ami a tünetek leállásával elkezdett rendeződni, és hogy én jajj mennyire hízok. Az nem érdekelte, hogy előtte mennyi voltam, meg mi a verseny súlyom.
Másrészt meg azért nem mindegy, hogy télen bakancsban, beöltözve mér, vagy nyáron kis ruhában, az is tud csalni pár kilót.
Off: Szokás szerint megy az okoskodás meg az egymásnak való beszólogatás jófej női szokás szerint. Nulla segítség értéke van, csak arra jó, hogy valamiben okosabbnak meg ügyesebbnek érezzétek magatokat, másban gondolom nem megy. Mindegy. Off vége.
Kérdező, ez a táblázat a kezdő BMI-d alapján mutatja, hogy mennyi neked az ideális hízás. A terhesség előtti magasságod és súlyod a kiindulási alap. (Annyi, hogy váltsd át a súlyod fontról kg-ra és a magasságod láb,incsről cm-re, mert angol nyelvű könyvből vettem.)
Ez pedig egy kalkulátor, hogy jelenleg hol kell tartanod kb. terhességi hét szerint. Ez is a terhesség előtti sajátosságokat veszi figyelembe.
Szerintem tök logikus, hogy nem lehet egy sémára ráhúzni mindenkire. Szóval fölösleges az egymás tehenezése meg az is, hogy valami azért csinálja sz*rul, mert nem hízott még 10 kilót és nem eszik meg mindent, ami szembe jön. Komolyan mondom, rossz bennetek olvasni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!