Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg mindenki megbánja, ha...

Tényleg mindenki megbánja, ha baba-mama szobába kéri magát? Nem tudom elhinni!

Figyelt kérdés
Mindenki hülyének néz, hogy születése után 24 órában a gyerekemmel akarok lenni, pedig nekem ez teljesen egyértelműnek tűnik. És csak mosolyognak rajtam, hogy elsőgyerekes anyuka, na a másodikat majd biztos leadja éjszakára...
2010. szept. 20. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én az első gyerekemet másfél napi vajúdás után hoztam világra. Délután fél háromkor született meg, két órát együtt voltunk hárman (apukájával) a szülőszobán, öt órakor toltak át a gyermekágyas részlegre, meg is kaptam nemsokára, el is aludtam mellette. Éjszakára elvitték mellőlem választásom sem volt. Másnap reggel besárgulva kaptam meg. Délelőtt közölték, hogy három óránkét megkaphatom szoptatni, aztán vigyem vissza a kék fény alá. Este elvitték az intenzív osztályra. Alig mondtak valamit róla, az egész éjszakát zokogva az intenzív ajtaja előtt töltöttem. Egy hetet volt ott, nappal három óránként fél órára mehettem be hozzá szoptatni, éjjel nem lehetett. Egy rémálom volt.

A második gyerekemet más kórházban hoztam világra. A szülőszobai együtt lét után azonnal kértem, hogy hozzák hozzám, de két órát kértek tőlem, hogy addig, hagy melegedjen át egy kicsit az inkubátorban. Éjjelre megkértem, hogy hadd aludjon a csecsemős nővérkéknél, tudtam, hogy elkövetkezendő egy évemben ez az egy éjszaka lesz amit átaludhatok. Onnantól kezdve mindig mellettem van. Ő is besárgult, de nem vitték el mellőlem, hagyták, hadd szopizzon egész nap kedvére, így nem is kellett még a kék fény sem. 4 nap után mehettünk is haza. Most egy éves, kezdi átaludni az éjszakát. Egy dolgot megtanultam, csak akkor tudod, hogy a gyereked jó helyen van, ha Te mindig mellette vagy. Nem adnám oda másoknak, hogy kiszolgáltatott legyen, de abba az egy éjszakába ő sem halt bele.

2010. szept. 20. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

En Kanadaba szultem. Itt nem volt kivansag musor. A babak ejjel-nappal az anyukajukkal voltak.

25 orat vajudtam. A tejem nem akart megjonni. Rohadt faradt,almos es kimerult voltam. En orultem volna ha legalabb 3 orat elvittek volna,hogy aludni tudjak.

Engem itthon ugyanis nem vart segitseg a ferjem 2 nap mulva mar dolgozni ment.

Mikor megszuletett a fiam beraktak egy 4 agyas szobaba. Az en fiam akkor par orat szepen aludt akkor a szoba tarsaim babai sirtak valamelyik mindig.Ejszaka meg az enyem de egesz ejjel. A noverek meg elneztek,hogy egesz ejjel felala setaltam a gyerekemmel aki uvltott mert ehes volt(tejem meg mindig nem volt pedig 15 percenkent mellre raktam).

Szoval nekem jo lett volna ha adnak a szegenykemnek egy kis potlast amig nem indul meg a tejem es aztan elviszik egy kicsit mert nagyon rosz volt igy.

Tenyleg nem lenezesbol de majd megtudod....bar az ellensegemnek se kivanok olyan szulest mint nekem volt.

14 honapos kisfiu anyukaja

2010. szept. 20. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az első lányommal is egész nap együtt voltam, ragaszkodtam is hozzá. Pár hét múlva megszületik a második lányom, és hozzá is ragaszkodom, hogy együtt legyünk.
2010. szept. 20. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk csak ilyen szoba van. A nővérek még biztattak is, hogy vegyük a babákat magunkhoz az ágyba. Ez főleg nekünk, császárosoknak nagy könnyebség volt. Mikor az 5. este már nagyon fáradt voltam, egy kedves nővér felajánlotta, hogy éjszakára elviszi, de nem akartam, olyan jó érzés volt, hogy mellettem van a baba. Szerintem jó, hogy minden pillanatban látod, hogy miért volt érdemes végigcsinálni. Én nem akarnék lemaradni az első napokban egyetlen mozdulatáról, grimaszáról. Az igény szerinti szoptatásról nem is beszélve. Szóval, megéri a fáradtságot.
2010. szept. 21. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Ket gyermekem van.

Az elso kulfoldon szuletett, ott tapasztaltam eloszor. Ott a babat egy pillanatra sem vittek el tolem, egy agyas szobank volt, a ferjem is velunk volt, csinaltak vizsgalatokat, de a szobaba hoztak a gepeket, laptopot, jottek sorban az orvosok. Hajnalban szultem, este mehettunk haza, en ezt valasztottam es jo volt.

A masodik baba Magyarorszagon szuletett, eleve jelentkeztem egy agyas szobaba, hogy a baba viszonylagos nyugalomban vegig velem lehessen. De mivel este kilenckor szuletett, igy aznap ejszakara a csecsemosokhoz kerult. Egyedul maradtam, de pihenni egyaltalan nem tudtam. Eleve fel voltam porogve a szules miatt, nagyon izgatott voltam, tele energiaval. Fel orakat aludtam es folyamatosan hallgatoztam, hogy nem-e az en fiam sir, az lett volna a legjobb, ha velem van, olelhetem, szoptathatom, vagy egyutt alhatunk.

Pihenni egyebkent sem tudtam volna, mert reggel negykor kezdett a takaritobrigad, azutan max fel orankent berontott valaki (termeszetesen kopogtatas nelkul, szinte kivetel nelkul mogorvan es hangosan). Eltelt a reggeli vizit, a babat meg nem lathattam, majd volt delelotti nagy vizit, ami delig tartott, azutan mehettem megnezni a fiam es csak delutan 3kor kaptam meg.

Lehet, hogy en vagyok erzelgos, de en nagyon sokat sirtam emiatt, hogy megszultem Ot es nincs mellettem, nem is lathatom, nem hallhatja a hangomat es ennyi idon at meg csak szopizni sem probalhat, hogy az megnyugtassa.

2010. szept. 21. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem bántam meg,bár azt a pár napot nem kívánom vissza soha!Este kerültem be a szülőszobára,egész éjszakai vajúdás után reggel született meg a lányom.Utána dél volt mire lekerültünk a gyerekágyas osztályra.Természetesen semmit nem aludtam egész estig,sőt onnantól folyamatosan,mivel a gyermekem nem tudott szopni,nem akartak tápszert adni,állandóan sírt szegény mert éhes volt és erre nekem csak azt mondták,h hasfájós,nem hitték el,hogy éhes!ÉN sétáltam a szülés utáni éjszaka este8tól hajnal 3ig!! a picivel mert ordított!Iszonyú volt,de tudtam,hogy ilyen emberek kezébe,akik nem adnak enni egy gyereknek és hasfájásnak nézik a korgó pociját SOHA NEM ADOM ODA!Ha mindjárt ottpusztulok az álmosságtól és az idegkimerültségtől akkor sem!!!!Úgyhogy örülök,hogy babás szobában voltam!

2010. szept. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!