Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltok olyat hogy kitámaszt...

Csináltok olyat hogy kitámasztjátok a cumisüveget a babának és úgy etetitek miközben tudtok dolgozni tovább pl házimunkát?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 05:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%
De most komolyan már! Ki az aki ilyet csinál? Babám tápszeres, ha főzök épp vagy valamiben nagyon bennevagyok, akkor a férjem eteti, de ilyet soha nem tennék, az holtbiztos.
2022. jún. 25. 17:06
 22/24 anonim ***** válasza:
55%

A Fiam mióta nem cicizik, nem igényli, hogy velem összebújva egyen, mozog, rúg-kapál, forgolódik... Ha leteszem, és saját maga tarthatja a cumisüvegét, nyugodtan eszik. Tehát igen, én szoktam hagyni egyedül enni, de NEM hagyom egyedül a helyiségben, ahol étkezik...és igen, van, hogy csinálok valamit, amíg eszik, de ott vagyok Vele. Többször van, hogy oldalra fordul és egy plüss kerül az üveg alá, tehát ki van lényegében támasztva, de attól ki tudja köpni...(NEM kitámasztom, hanem úgy alakul)

A legfontosabb szerintem, hogy NEM szabad egy pillanatra sem egyedül hagyni, bármilyen módon eszik is...azért vagyunk otthon Vele, a mi feladatunk vigyázni Rá!

2022. jún. 25. 22:57
 23/24 anonim ***** válasza:
23%

Jaj mennyi kis harcias ősanya…Gondolom az a fajták akik szentül meg vannak győződve arról is hogy a gyereknek 3 éves koráig az anyja mellett a helye (és a világ 90%a pedig hülye :D ).

Nincs mindenki elkapatva, sokaknak dolgoznia kell gyereknevelés alatt, folyamatos időhiányba vannak, ilyenkor jön a multitasking. Ha valaki így akarja etetni a babáját akkor tegye, de mindenképp legyen a közelben és figyelje!

2022. júl. 2. 07:45
 24/24 anonim válasza:
23%
A mi fiúnk (már negyven éves) önállóan megoldotta anno. Éjjeli kajáról leszoktatás okán, csak tea cumisüvegből. Egy éjjel nem ébresztett bennünket, mellette az üres üveg. Bő háromnegyedig volt, mind megitta (mennyiség miatt pánik, de ügyes miatt büszkeség). Utána már csak egy adag került az üvegbe, és odaakasztva a rácsra, reggelre kiürült, mi alhattunk. A baj akkor lett, amikor már felült, és le kellett ereszteni a kiságyat. De egy idő után, a feje mellé, a rácshoz tett üveget is megtalálta. Persze az etetés sokáig szeánsz volt, üveggel, tányérral, és kanállal is.
2022. júl. 15. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!