Csináltok olyat hogy kitámasztjátok a cumisüveget a babának és úgy etetitek miközben tudtok dolgozni tovább pl házimunkát?
A Fiam mióta nem cicizik, nem igényli, hogy velem összebújva egyen, mozog, rúg-kapál, forgolódik... Ha leteszem, és saját maga tarthatja a cumisüvegét, nyugodtan eszik. Tehát igen, én szoktam hagyni egyedül enni, de NEM hagyom egyedül a helyiségben, ahol étkezik...és igen, van, hogy csinálok valamit, amíg eszik, de ott vagyok Vele. Többször van, hogy oldalra fordul és egy plüss kerül az üveg alá, tehát ki van lényegében támasztva, de attól ki tudja köpni...(NEM kitámasztom, hanem úgy alakul)
A legfontosabb szerintem, hogy NEM szabad egy pillanatra sem egyedül hagyni, bármilyen módon eszik is...azért vagyunk otthon Vele, a mi feladatunk vigyázni Rá!
Jaj mennyi kis harcias ősanya…Gondolom az a fajták akik szentül meg vannak győződve arról is hogy a gyereknek 3 éves koráig az anyja mellett a helye (és a világ 90%a pedig hülye :D ).
Nincs mindenki elkapatva, sokaknak dolgoznia kell gyereknevelés alatt, folyamatos időhiányba vannak, ilyenkor jön a multitasking. Ha valaki így akarja etetni a babáját akkor tegye, de mindenképp legyen a közelben és figyelje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!