Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tartja magát hason 5...

Hogy tartja magát hason 5 hónapos babátok? Rendesen kitámasztja a karját és rátámaszkodik, ránehezedik a súlyával?

Figyelt kérdés
Meg vagyok ijedve, a kisfiam nem támaszt ki. Hasra fordul, néha vissza is, ügyes mindenben, emeli a fejét, néha könyököl, de nem tudja (vagy nincs ereje) nyújtott kézzel kitámasztani magát.
2010. okt. 10. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 5 hónapos,Ő szépen kitámasztja magát,és elvan úgy hosszú ideig is most már.Sokat van hason a babád?Mi nagyon megszenvedtük vele,utált hason lenni,de picit erőltettem gyakoroltuk,most már viszont úgy szeret játszani is.Az enyém pl nem fordul csak hasra,de azt sem mindig,vissza még nem megy neki.Ne ijedj meg,rájön hamarosan hogy kell kitámasztani.
2010. okt. 10. 04:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat hason van a fiam, kitámaszt rendesen, majdhogy nem fekvőtámaszozik. Tedd hasra napközben is sokat! 5 hós
2010. okt. 10. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém se támasztotta magát, mert lusta volt. Néha-néha csinálta (nagyon keveset), de tudta hogy kell. Most 9 hónapos, és semmi baja nincsen. Nem kell aggódnod, főleg, hogy forgolódik is.
2010. okt. 10. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam 5 hónaposan kezdett el kúszni, egy héttel később már kutyázott, négykézlábazott állandóan.

De minden baba más, másképp fejlődnek, nincs okod még aggodalomra egyáltalán!

2010. okt. 10. 10:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

A kisfiam ma úgy kitámasztott, mint mégsoha.

2010. okt. 10. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!