Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltok olyat hogy kitámaszt...

Csináltok olyat hogy kitámasztjátok a cumisüveget a babának és úgy etetitek miközben tudtok dolgozni tovább pl házimunkát?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 05:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy gondolom annyi időt csak lehet szánni egy gyerekre, hogy megetessem. Ez felveti a kérdést, hogy egyébként mennyit foglalkozol vele, ha még etetés alatt is mást csinálnál? Ráadásul ahogy írják balesetveszélyes is.
2022. jún. 25. 10:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

2. Vagyok

Azért amikor ki kell támasztani, akkor 3 hónaposnál fiatalabb babàról van szó..

( szerintem)

2022. jún. 25. 11:03
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

Nem fogásról volt szó, hanem támasztásról!

Szegény ki se tudja köpni a cumit, ha rá van támasztva.

Nem is értem hogy jut valakinek ilyen eszébe.

2022. jún. 25. 11:05
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
13 Nem tudod úgy kitámasztani, hogy ne tudja kiköpni. Mivel? Szerintem itt sokan valami másra gondolnak, mint a kérdező, bár nekem sem teljesen világos hogyan csinálja.
2022. jún. 25. 11:18
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

Én sem tudom mire gondol, de biztos nem arra, hogy a gyerek fogja magának, mert az nem támasztás.

De úgyse fog már válaszolni, és részletezni, mire gondolt...

2022. jún. 25. 11:20
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

Atya világ. Eszembe nem jutna

Itt a faluban van egy csaj, 1 héttel kisebb a gyereke mint az enyém. Ő úgy altatta, hogy humisüveg kitámasztva a gyerek szájába, majd otthagyta, kiment cigizni. Mert a csendben elalszik a gyerek.

1x konkrétan annyira félrenyelt, majdnem megfulladt. Ha az anyósa nem megy pont akkor hozzájuk, nem megy be, a kicsi már nem élne. A csaj nyugodtan elszívta volna a cigijét azt leshetett volna.

De nagyon nem hatotta meg, azóta is így csinálja.

8honapot töltötte a napokban a gyereke

2022. jún. 25. 11:25
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, nem ősanyáskodásból, de szerintem ha valaki a cumisuveges taplalast kell, hogy válassza valamilyen okból, azt is lehet (kellene) szeretetteljesen, igény szerint es kötődően csinálni. Nem hiszem, hogy bármi annyira fontos és égető lenne, hogy ezen spórolj időt, ez a lustaság es önzőség netovábbja 🤯 nyilván nem azt mondom, h nézzen ki a ház romokban es minden, beleértve te is legyél igénytelen, de ez a kisbabás időszak most másról szol…. Itt bizonyos szinten fel kell tudni adni bizonyos igényeket, ezek a hónapok es elso évek iszonyat hyorsan elszallnak amugy is, később majd vidszasirod. Nem beszélve arról főleg, h veszélyes es felelőtlen otthagyni a babát (főleg, h nem írtad mennyi idős), mert felrenyelhet, vagy eleget evett, bofizni szeretne, stb. Kerlek, ne legyél felelőtlen! Minden mas várhat!
2022. jún. 25. 12:05
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Erre mondják azt, hogy a házimunka megvár, a mosatlan edény 1 óra múlva is ott lesz (sajnos 🤣)
2022. jún. 25. 12:12
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
Isten őrizz!
2022. jún. 25. 13:11
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
Te hülye vagy? Ha még nem tetted, kérlek szépen ne szülj.
2022. jún. 25. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!