8 hetes vagyok és azt olvastam hogy ebben az időszakban többen is elvetéltek sárgatest hormon hiány miatt. Mert ugye elvileg mostanában veszi át a méhlepény ennek a hormonnak a termelését és ha nincs elég a baba elmegy.
Mikor nyugodhatok meg hányadik héten?
2008. dec. 19. 20:50
1/7 anonim válasza:
első 12 hét a veszélyesebb ha azon túlvagy már kicsit megkönnyebbülhetsz de most se kell izgulnod...de méhlepény még nincs csak szívhang kezdődik 7-8 héten...méhlepény s köldökzsinór csak 12 hét felé alakul ki....akkor veszi át szerepet lesz magzatvíz...
2008. dec. 19. 20:54
2/7 anonim válasza:
szia,
Nem te írtad az előbb, hogy duphastont szedsz.
Mert ha igen akkor az pont ezt a célt szolgálja, hogy addig amíg a magzatnak sárgatestre van szüksége, addig ez a gyógyszer biztosítja neki.
Nem kell aggódnod.
Mire abbahagyod kb. 12.hét, addigra már nem áll fenn ez a veszély.
2008. dec. 19. 20:58
3/7 anonim válasza:
En iden februarban veteltem el 8 hetesen es most megint babat varok es borzasztoan felek.Amikor bennt voltam a korhazban a doki azt mondta hogy rengeteg veteles volt azon a heten,mintha lett volna valami a "levegoben",egyebkent utana minden lehetseges vizsgalatot elvegeztem es nem volt semmi rossz eredmenyem.Most kb.ot hetes vagyok es alig varom mar hogy tul legyek a felen.(masodik baba,van egy tiz eves is)Szerintem probaljunk meg nem izgulni...Sok sikert!!!!
2008. dec. 19. 20:59
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
Én nem szedek semmit csak féltem a kis manót azért kérdeztem?
Szerdán voltam UH-on és mintha azt mondta volna a doki hogy közepes mennyiségű magzatvíz bár a aleletre nem került fel. akkor most van már magzatvíz vagy sem?
2008. dec. 19. 21:01
5/7 anonim válasza:
igen ne izguljatok....nincs magzatvíz:)nekem 9 hetesen ebihalam volt:)-kis szívlütetéssel s magzatvíz meg lepény csak 13 hetes uh n
2008. dec. 19. 21:06
6/7 A kérdező kommentje:
én 7 hetes és 4 napos voltam az uh- kor de lehetett látni a végtagjait is crl: 13mm volt
2008. dec. 19. 21:08
7/7 anonim válasza:
igen...akkor nem jársz előrébb??Nekem 9 hetesen írtam h csak végtagbimbók voltak de alapvetően ebihal volt...13 hetesen 7 cm volt s mindene megvolt...érdekes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!