Jól van ez így? Valaki tapasztalat??
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ket uh kozott eltelt 2het,a 2hettel ezelotti sukybecsles 1690gramm. Mai 1709gramm. 33hetes a terhessegem de 31hetnek felel meg. Rakerdeztem a dokira hogy ezek a meretek megfelelnek e es hogy letezik hogy pl a combcsont merete a haskorfogat merete szerint csak 29hetes a babam,azt mondta minden a legnagyobb rendben… Nem bizom benne most ugy erzem vagy nem jol meri a babat,vagy valami gond van. Hallottam olyat hogy ket uh kozott a baba alig hizott es befektettek a kismamat ellenorizni a baba sulygyarapodasat… Volt valaki igy? A genetikai 31hetesen volt,akkor azt mondta tobbnek is felel meg a baba nem tudom hogy letezhet hogy most kissebb!??2022. jún. 20. 22:37
21/22 A kérdező kommentje:
Apuka 1900grammal szuletett,en 2750korul. Alacsony vagyok 156cm. Nem baj,ha “kicsi” egeszseges legyen! Mondta a doki hogy most nem tul nagy max 3kg-ra tippel hogy lehet a vegeig de o is ezt mondta nem mindenki egyforma,nincs egyforma fejlodes. Wow,na az mar benezes volt 😅😀😳 De siman betudjak nezni ennyire , tesomnak is azt mondtak,hogy a gyerek nincs 2,5 kg megszuletett 3kg.86dekaval 60centivel 😀Egeszseg legyen az a lenyeg!!! Mindenkepp megirom ha megszuletik elvileg 38hetesen csaszaroznak elvileg :)
2022. jún. 24. 08:14
22/22 anonim válasza:
Szuper, hogy minden ok!
Nálam fordítva volt. Császár előtt 3 nappal nézte uh-n a doki. Mondja, nem is baj, hogy császár lesz, mert már 4 kg felett van a kicsi.
3 nap múlva megszületett 2480grammal 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!