Jól van ez így? Valaki tapasztalat??
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ket uh kozott eltelt 2het,a 2hettel ezelotti sukybecsles 1690gramm. Mai 1709gramm. 33hetes a terhessegem de 31hetnek felel meg. Rakerdeztem a dokira hogy ezek a meretek megfelelnek e es hogy letezik hogy pl a combcsont merete a haskorfogat merete szerint csak 29hetes a babam,azt mondta minden a legnagyobb rendben… Nem bizom benne most ugy erzem vagy nem jol meri a babat,vagy valami gond van. Hallottam olyat hogy ket uh kozott a baba alig hizott es befektettek a kismamat ellenorizni a baba sulygyarapodasat… Volt valaki igy? A genetikai 31hetesen volt,akkor azt mondta tobbnek is felel meg a baba nem tudom hogy letezhet hogy most kissebb!??2022. jún. 20. 22:37
1/22 anonim válasza:
Nekem is így volt, hogy az uh szerint bizonyos csontok 1-2 héttel kisebbek, mások nagyobbak voltak a koránál, volt ahol 3 hét eltérést írt, ugyanígy 33. héten.
Otthon vettem észre az uh felvételt nézve, de a doki a vizsgálaton azt mondta, minden rendben, így nem aggódtam.
Időre született a lányom teljesen normális mérettel/súllyal.
2/22 anonim válasza:
Sajnos 2D uhn adódhatnak eltérések, valószínű ezért nem aggódik annyira az orvos rajta. De ha ennyire aggaszt, menj el valahova még uhra, pl kyncs.
3/22 anonim válasza:
Én 33 hétre szültem,1975 g.volt.Ez csak becslés.Majd utoléri magát.
4/22 A kérdező kommentje:
6.10.-eu uh eredenyeim:
BPD:73,1mm
HC:285,3
AC:267,6mm
FL:61,3
Sulybecsles:1698gr
Terhessegi kor:31+4
6.20-ai uh eredmenyeim:
BPD:74,2mm
HC:270,1mm
AC:272,1mm
FL:61,2
Sulybecsles:1704gr
Terhessegi kor:31+4
2022. jún. 21. 08:13
5/22 anonim válasza:
Szerintem a második durván félre lett mérve, hiszen hacsak a feje nem ment valóban össze, ami kizárt, akkor elég érdekes, hogy 10 nappal később 15-tel kisebb a HC... Ha meg ilyen gondossággal mérte mindenhol, akkor nem csodálom, ha a becsült súly is kisebb lett.
6/22 A kérdező kommentje:
Violtam ma uh-on egy masik dr Nonel. Sajnos ugyanezeket az adatokat merte o is. Valamiert nem fejlodik ugy ahogy kell 😭😭
2022. jún. 21. 18:29
8/22 anonim válasza:
Nem hangzik jól, drukkolok, hogy ne legyen nagy gond.
9/22 A kérdező kommentje:
Bementem a II-es szamura. Olyan dokit fogtam ki,hogy ihaj csuhaj. El mondta hogy van majdnem 3het elmaradas,de a papirra azt irta minden megfelelo 😡Hazakuldott,csinaljak amit akarok. Szal ezek a mai orvosok,lelkiismeret nelkul. Nincs mar az,hogy az eskujuknek eleget tesznek.
2022. jún. 22. 09:42
10/22 anonim válasza:
Jajj... ez nem hangzik jól, főleg, hogy nyilván jobb lenne minél előbb tudni, hogy mi a baj. Az áramlás megfelelő? Kap elegendő táplálékot? Méhlepényre mondtak valamit? Magzatvíz elegendő? Mert az, hogy, nem nő, nem biztos, hogy azért van, mert a babának van baja, hanem az őt ellátó "rendszerrel". Én mindenképp mennék tovább, sokan ajánlgatják itt gyk-n az istenhegyi központot, akik ugyan nem ez a profil, de nagyon lelkiismeretesek, talán tudnának tanácsot adni, vagy hogy hova fordulhatsz. Még esetleg megírni az esetet a területileg illetékes kórház orvosigazgatójának, hogy adjon felvilágosítást, hova fordulhatsz, hogy a végére járj, mielőtt baj lesz. Én szegedi vagyok, mikor problémám volt az itteni terhesgondozással én írtam, nem vették félvállról. Vagy minden nap bemenni, és kiülni amíg megvizsgálnak, és megmondani, hogy addig jössz, amíg meg nem találják az okát. De nyilván a magánorvos lesz az, aki lelkiismeretesebben fog ezzel foglalkozni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!