Januárban szültem 34 évesen. Elsőre összejött. Jövőre akarjuk a kistesót.
2022. jún. 21. 07:34
22/31 anonim válasza:
29 vagyok, augusztusban érkezik az első baba, de mi nem tervezünk többet. A 33 még nem sok szerintem, de ennél sokkal idősebben is vállalnak manapság gyereket. Kinek mit enged a teste, egészsége, élethelyzete stb.
2022. jún. 21. 07:35
23/31 anonim válasza:
Január elején fog születni az első babánk, én akkor már 28 éves leszek (a férjem is). Sokszor én is eltűnődöm rajta, hogy talán jobb lett volna hamarabb, de nekünk a férjemmel kellett ez a 8 közös év, hogy biztos alapokra tudjuk helyezni a gyerekvállalást. Amúgy szerintem ma már elmosódtak a határok a még rendben van és a már nem kéne szülések között.
Én személy szerint 35 éves koromig szülnék, de az élet mindig mindent felül ír, szóval a lényeg, hogy ha te úgy érzed, hogy belevágnál simán, akkor ne foglalkozz ezzel, hogy késő vagy sem.
2022. jún. 21. 08:09
24/31 anonim válasza:
Szeptemberben érkezik a kisfiúnk és decemberben leszek 30.🙂
Mi is szeretnénk majd mégegyet, de nekem az endometriózisom miatt hamar kell. 33 éves koromig jó lenne ha összejönne. Ha addig nem akkor elengedjük a témát.
2022. jún. 21. 09:05
25/31 anonim válasza:
Én jelenleg 33 éves vagyok. Szülinapom környékére vagyok kiírva, így már 34 körül leszek. Nem így terveztük, de ezt dobta az élet. 28 éves korom óta próbálkoztunk. Utána voltak Clostys hónapok, 5 inszemináció, 5 lombik (ebből 3 missed ab műtéttel befejezve), és most várjuk a spontán fogant csoda babánk 6 év után. Igaz korábban szerettünk volna a babát, de szerintem a 33 év is teljesen jó kor még babavállaláshoz.
2022. jún. 21. 09:14
26/31 anonim válasza:
32 évesen estem teherbe, màr 33 voltam mikor megszületett a kisfiam. Nem így terveztem, előtte volt vetélésem is, és sikertelen hónapok.
Többet most úgy érzem nem akarok, az egyik ok a korom, de gondolom ha nagyon vàgynék màsodikra bevàllalnàm.
2022. jún. 21. 09:25
27/31 anonim válasza:
Nekem pont a 30-ik szülinapom körül fog érkezni az első. Sosem volt komolyabb kikötésem, hogy mikor és mennyit szeretnék, csak némi belső sugallat, hogy jó lenne, ha 30-ra meglenne az első. Véletlenül bár, de úgy fest összejön :)
Az, hogy lesz-e még majd az élet és a szülés hozza. Sem azt nem mondom, hogy nem, sem azt, hogy igen. Majd egy év múlva talán tudnék nyilatkozni. Úgy gondoltam nagyjából max 40 éves koromig próbálkoznék, ha netán még szeretnék majd.
2022. jún. 21. 13:29
28/31 anonim válasza:
28 :)
2022. jún. 21. 14:42
29/31 anonim válasza:
Júliusban töltöm a 35-öt. Október elejére vagyok kiírva az elsővel. Másfél év alatt jött össze, de voltak időszakok, amikor nem is igazán próbálkoztunk utazás stb miatt. Nem terveztem előbbre amúgy se. Teljesen jól viselem a terhességet. Alig híztam, fitt vagyok, élvezem a terhességet. Mi valószínűleg nem szeretnénk több gyereket, egy gyerekre vagyunk kalibrálva 🙂. Ez nagyon egyéni. Én nem látom, hogy a huszonévesek annyival fittebbek lennének, mint a harmincas, negyvenes nők. Persze lehet mondani, hogy ettől eddig ideális, de túl sok tényezőtől függ. Én nem gondolom, hogy el túlsúlyos, elhanyagolt huszonéves teste alkalmasabb. De nincs véleményem se arról, aki a húszas évei elején szül, se arról, aki negyven felett. Egyszerűen mindenkinek a saját döntése, dolga.
2022. jún. 21. 17:26
30/31 anonim válasza:
34 éves vagyok és még leszek is amikor születik az első babánk. Kb. 1 év próbálkozás után sikerült. Fiatalabb korban én is úgy terveztem 25 évesen szeretnék szülni, de nem találtam meg hozzá a páromat. Most már örülök, hogy így alakult! Nagy csaladot szerettem volna mindig, egyke vagyok és rossz volt így, egy kistesót mèg mindenképp szeretnénk, de 3. már nagy valoszinűsèggel nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!