Kismamik, akik az első babát várják, hány évesek vagytok? 32(majdnem 33) évesen nem késő az elsőt szülni?:)
December 7.-re vagyok kiírva és január 25.-én töltöm a 33-at. Ti hány évesen fogtok szülni?
Mi szeretnénk még két tesót. Remélem, hogy belefér az időnkbe. :)
Le leszek pontozva.
25 és én max. 30 évesen szülnék. Késöbb nem.
Idézet Vesztergom Dóra meddőségi szakértő cikkéből:
"Újabb vizsgálatok azt mutatják, hogy amennyiben egy pár meddőségi kezelések nélkül 90%-os esélylyel szeretne két gyermeket, legkésőbb a nő 27 éves korában kell elkezdeni a védekezés nélküli szexuális együttléteket (Habbema et al., 2015)."
3-as, én 27 éves korom óta szülhettem volna a 3.-at is most, mégis összejött 3 hónap alatt és szerencsére nem vagyunk meddők.
Mellesleg ez szerintem tök buta cikk. Lehet, hogy az elsőt “meggyártják” 27 évesen, 28 évesen szül a nő, de attól még ki tudja mikor érkezik a második? Lehet, hogy csak 10 év múlva lesz hozzá kedvük, míg más 30-35 között szül kettőt.
#6 kérdező, nem tudod értelmezni a #3-as posztot. Senki nem mondta, hogy meddő vagy, és NYILVÁNVALÓAN nem vagy meddő, mivel terhes vagy. Többezer nő statisztikájából áll össze ez az adat.
Statisztikai adatok szerint 35-40 között 12 hónap alatt, ha rendszeresen (=minimum heti 2x) védekezés nélkül szexelsz, akkor 50-59% esélyed van 12 hónapon belül teherbe esni (ha egyébként egészséges vagy és nincsen káros szenvedélyed).
Tehát statisztikailag az esélyed a 3 gyerekre 40 éves korod előtt 25-36%, mivel most már egy élve született gyerek meglesz nagy valószínűség szerint 35 éves korod előtt.
Sok szerencsét kívánok! #3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!