Clexane, covid várandósan, kell aggódni?
Én 17 hetesen voltam koronás, 10 napos vérhigító kúrát kaptam csak (és utáltam). Enyhe náthás tünetekkel pár nap alatt kihevertem. Semmi bajunk nem lett, 3 hete teljesen egészséges babánk született.
Szerintem ami fontos, hogy pihend ki otthon, de ez igaz bármilyen betegségre. :)
Minden véralvadás zavaros kismamának írnak Clexanet, és hidd el vagyunk a világon sokan :D
Nekem végig kellett emiatt szúrnom az egész terhességet, fokozott trombózis veszélye miatt. Képzeld el milyen jó buli volt a 200+ szurcsi :D
Semmilyen negatív hatással nincsen sem a babára, se a mamára. Ezért írják fel olyanoknak is akik covidosak vagy törött csontuk van (ergo nem genetikailag trombózis hajlamosak, csak a helyzetükből adódóan).
Nekem a férjem adja, minden este. Esetleg ha van családtagod/barátod, aki hajlandó rá, akkor ajánlom :) 7-8 másodperc beadni, utána még kb fél percig kicsit csípős, aztán elmúlik.
#5 voltam
Januárban estem át a Covidon. 3 hónapig kellett csak szúrnom magam. Először úgy volt, hogy a terhesség végéig, de aztán változott menet közben a protokoll, így 3 hónap után abbahagyhattam. Májusban született a kisfiam, minden rendben volt.
Mondjuk én magamnak nem adtam be, a férjem adta be nekem minden este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!