Más is lett allergiás a Clexane-ra terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Most fejeztem be a 3-ik dobozt a Clexane 4000-ből. Úgy egy hete jelentek meg a kiütések és pár napon belül nagy foltokká váltak. Egyszerű csalánkiütést mondott a bőrgyógyász hétfőn, de most azt figyeltem meg, hogy az azóta szúrt területek körül is jelentkezik ugyan az a kiütés.
Ha valaki járt màr így hogy oldódott meg? Elég volt lecserélni másikra? Menjek el allergológushoz?
2021. okt. 7. 06:55
1/2 anonim válasza:
Én fémérzékeny vagyok, a tűtől volt a problémám.
Nekem elmúlt,remélem neked is el fog.
42 hétig szúrtam minden nap :)
2/2 anonim válasza:
Nekem Fraxiparine-tól voltak (ugyanaz tudtommal pepitában) ilyen "szép" nagy, piros puklis, égő és viszkető kiütéseim, mint a nagy szúnyogcsípések. Hol előjöttek, hol elmúltak. Slussz poénként utána még hónapok múlva is előjöttek, amikor már nem szúrtam, tipikusan mindig a szúrás helyén (has oldala, combok), pont ugyanúgy mint rég, általában este fürdés után, de csak ilyen 2-3 havonta pár órára - aztán most már vagy egy éve nem. Nem mondtak rá semmit, se a nőgyógy, se a háziorvos, se az angiológus... Allergia rendelésre nem mentem. Magamban meg elrendeztem, hogy valami belőle ennyire lassan szívódott föl. Az első császár után lett trombózisom, akkor kezdtem, s másfél évig kellett napi 2x, na az nagyon durva volt, a második gyereknél csak megelőzés miatt kellett kisebbet napi 1x, de a szülés után még 12 hétig. Jaj de utáltam :) Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!