Van esélye annak, hogy a kétpetéjű ikrek különböző neműek legyenek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy amúgy lehetséges, de akiket ismerek kétpetéjű párt, vagy 2 fiú, vagy 2 lány.
Én 11 hetes vagyok ikrekkel. Két petezsák van, ez alapján mondta a doki, hogy kétpetéjűek. Elgondolkoztam rajta, hogy ez lehetséges lenne-e, illetve mekkora rá az esély? Már nagyon várjuk, hogy kiderüljön.
2022. jún. 17. 17:14
1/15 anonim válasza:
Persze. Kétpetejű ikrek kvázi egy időben született testvérek. Nekrm fiú -lány párosom van.
2/15 anonim válasza:
És az esély mindkét gyerek 50% hogy fiú és 50% hogy lány. Bármi lehet. Ennél jobb statisztika nincs rá.
3/15 anonim válasza:
Nekem unokatestvéreim között van fiú-lány ikerpár. Szóvak igen, simán lehetséges.
4/15 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm! Hát nagyon örülnénk egy ilyen kombinációnak, de amúgy teljesen mindegy, csak maradjanak egészségesek. :)
2022. jún. 17. 17:53
5/15 anonim válasza:
A baráti körömben volt egy fiú-lány ikerpár. Kétpetéjű ikrek voltak, mégcsak nem is hasonlítottak egymásra. A lány az apjukra, a fiú az anyjukra hasonlított. Ha nem ismertem volna őket, nem gondoltam volna, hogy testvérek.
N
6/15 anonim válasza:
Kétpetéjűeknél van. Egypetéjűeknél nincs.
7/15 anonim válasza:
Jó nagy esélye van, 50 százalék.
Az én kétpetéjű ikreim is fiú-lány.
8/15 anonim válasza:
Attól, hogy két petezsák van, még lehetnek egypetéjűek…
9/15 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta, hogy kétpetéjűek.
2 petezsák van 1-1 embrióval.
2022. jún. 17. 19:55
10/15 anonim válasza:
Mint mondtam, attól, hogy két petezsák van, még lehetnek egypetéjűek….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!