Kedves várandós hölgyek és anyukák, terhesség 8.ik hónapjában mi okozhat a kismamánál erős görcsöket és vérzést?
ami lehet stressz, idegessés, bármi ok... , de nem vetélés, se nem szülés még, hanem a leírt tüneteket és ami után orvosi segítséggel baba és anya is rendben lesz
kutatási céllal érdekelnek személyes példák, köszönöm annak aki segít
Nekem is ez volt.
32. héttől kezdve 3x rohantam a kórházba erős vérzéssel, (nem csak pecsételő). Mire oda jutottunk, hogy orvos megvizsgált, már semmi nyoma nem volt a vérzéseknek, semmit nem találtak! Hülyének is néztek, már csúnyán is beszéltek velem.
Kaptam tüdő érlelőt a biztonság kedvéért.
A 36. héten mentem be negyedszerre, “szerencsére” ekkor már nem állt el a vérzés, végre elhitték, hogy tényleg gáz van, de uh-n továbbra sem láttak semmit. A dokim bejött és azonnal mondta, hogy császár. Betoltak a műtőbe, elaltattak. Kiderült, hogy elkezdett leválni a méhlepény. Szerencsére mind a kettőnkkel minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!