Osszenyomhattam a babat?

Én is érintett leszek hamarosan a témában ezért nagyon sokat olvastam mostanság erről.
A legtöbb oldalon azt írták, hogy gyakorlatilag képtelenség összenyomni a babát vagy az őt védő burkot, így nem valószínű, hogy azért nem mozog a babád mert összenyomtad. Mindenhol előszeretettel ajánlják a szoptatóspárnát használni viszont, mert megtámasztja a hátad és a hasad egyben, valamint a melleidet sem nyomod el.
Szerintem ne aggódj, próbálj olyan pozícióban lefeküdni amelyikben a babád a legaktívabban szokott mozogni (pld. Hanyatt). Hogyha 24 óra alatt nem sikerül mozgásra bírnod akkor menj dokihoz.

Nem nyomtad össze 🤣
Én 38.hétig hason aludtam 🤣
Igaz a 25.hét után csak kissé féloldalasan de hason 😁
És jelntem semmi baja , él és virul 😄

17 hetesen még nem kell mindennap érezned a mozgását, picike még ahhoz.
Összenyomni nem tudod hason fekve, ha neked kényelmes, nyugodtan aludj úgy.
Egy korábbi válaszoló ajánlotta a hanyatt fekvést, nekem azt az orvosom nem tanácsolta (ha már nagyobb a magzat, elnyomhat olyan ereket amik problémát okozhatnak a pulzusoddal, vérnyomásoddal).

25. het korul kell rendszeresen erezni , 17 hetesen a 90 % meg eleve egyaltalan nem is erzi.
Lattal mar lufit ? Rakj bele valamit, es nyomd ossze, vegyuk azt, hogy a lufi nem tud kidurrani.

Mintha magamat olvasnám :D
Én is tudtam logikusan, hogy nem tudom összenyomni, de minden este mégis ez kattogott az agyamba :D
De nyugi, tényleg nem tudod!
Nekem az segített, amikor már rendesen nagy lett a hasam, mert akkor már sehogy nem tudtam arra fordulni. Előtte néha párnával ékeltem ki magam :D De persze álmomba lerugdostam általában :D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!