Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki a terhesség...

Van itt olyan, aki a terhessége utolsó heteit kórházban töltötte?

Figyelt kérdés
Hanyadik héten kerültél be, és miért? Mivel ütötted el az időt?
2022. jún. 2. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
26.héttől voltam bent, 35.héten szültem. Olvastam, interneteztem, beszélgettem a többi kismamával, illetve minden nap jött látogatni a család, hozták a nagytesót. Nekem hamar elrepült az a 2 hónap.
2022. jún. 2. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
36. héttől voltam 38.-ig, szülésig, de ezt megelőzően korábban is voltam bent 1-2 heteket. 28. héttől megőrült a vérnyomásom, hol normális volt, hol az egeket verte. Nyomkodtam a telefonomat, olvastam, szobatárssal beszélgettem.
2022. jún. 3. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsőnél 34.héttől, és 37+4 szültem. Toxémia.

A másodiknál szülés után voltam bent még 1 hetet (bélgyulladás) 39.héten szültem

A harmadiknál 35.héten és 38.héten szültem. Megkeveslett magzatvíz, durva előzmények, a lányomat is jóval kisebbre saccolták.

2022. jún. 3. 05:33
 4/5 anonim ***** válasza:
20.-27.kozott voltam bent lepenyfunkciozavar es placenta previa totalis miatt. 27.heten meg kellett csaszarozni de szerencsere minden rendben lett. Mivel utottem el az idot hat sorozatokat neztem, olvastam, szobatarsammal beszelgettunk, tarsasoztunk es imadkoztam….
2022. jún. 3. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
hogy vagy kérdező? miért fektettek be?
2022. jún. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!