Ezeknek a bőr repedés elleni olajoknak tényleg van valami haszna ?
Figyelt kérdés
Segített nektek megelőzni a striákat?2022. jún. 2. 18:52
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Sokan szülés alatt repednek. De ártani nem árt, meg jó kis rituálé, de nem fogsz egyértelmű válaszokat kapni. Van akinek beválik, van akinek nem, de genetika kérdése az egész(kötőszövetek gyengesége)
2/9 anonim 

válasza:

A genetikan nem valtoztat egy kis krem, de az sose baj, ha hidratalt a borod.
3/9 anonim 

válasza:

Én kentem nem repedtem, tesóm szintén ő sajnos szanaszét. Viszont eddig akivel beszeltem erről mind nagyon szerette kenegetni, én bevallom kis kapcsolódásnak éltem meg a babával. Ezért kenném újra, de nagyon drága krémeket, olajokat nem vennék.
4/9 anonim 

válasza:

Megnyugtatod magad, hogy tettél az ügyért. Ahogy a szülés utáni hajhullást sem lehet csodabogyókkal és samponokkal megállítani.
5/9 anonim 

válasza:

Semmi haszna :D de én is kentem, mert jól esett.
6/9 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy azért mert kentem, vagy csak szerencsés voltam, de nem lett egy csíkom sem. Kitartóan kentem végig. A bőröm száraz volt, így jót tett neki. Ártani biztos nem fog, ha keni valaki.
7/9 anonim 

válasza:

Anyukám és a nővérem nem kenték a pocakjukat, mindkettejüknek kirepedt a bőr. Én kentem, és nem repedt ki. Ám ennek ellenére sem merem kijelenteni, hogy ez a krrémtől van. De szerintem érdemes csinálni, nagyon megnyugtató és egy kis rituálé tud lenni :)
8/9 anonim 

válasza:

Mit veszíthetsz ha használod?
Lehet, hogy nem használ de ha csak 1% esélye van, már megéri. Az embernek teljesen elveheti az önbizalmát a sok stria. Soha az életben nem fogod már helyrehozni ha megtörténik, erre nincs plasztika.
9/9 anonim 

válasza:

Erre senki se tud válaszolni mert senki se tudja letesztelni, hogy mi lett volna ha keni/nem keni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, akarsz és majd kiderül.
Erre aztán teljesen felesleges ráfeszülni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!